Sicilia, Taormina - Revelion Sicilia - Paravion.ro

Revelion Sicilia

6 zile

Sicilia, Italia

Transport: mixt

Mic Dejun

649 € pret minim per persoana pe o perioada de 6 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • bilet de avion Bucuresti – Catania – Bucuresti, zbor direct, compania Blue Air;
 • taxele de aeroport & combustibil;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun hotel Villa Esperia 4* Taormina sau similar;
 • bonus: 2 cine la hotel in zilele de 01 si 02 ianuarie (fara bauturi);
 • transport cu autocar local pe perioada programului;
 • tur de oras Catania;
 • excursie la vulcanul Etna;
 • tur de oras Taormina;
 • excursie la Siracusa si Notto;
 • excursie la Caltagirone;
 • transferuri aeroport - hotel – aeroport;
 • ghid roman insotitor.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • bacsis pentru soferi si ghizi locali;
 • cina festiva de Revelion la Hotel Excelsior Palace 4* Taormina cu bauturi incluse: 160 Euro/adult (supliment optional).

Detalii cazare

Revelion Sicilia - Taormina


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – CATANIA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 06:55 pentru imbarcare pe zborul direct al Companiei Blue Air 0B145 cu destinatia Catania. Decolare din Bucuresti la ora 08:55 si aterizare la Catania la ora 10:10. Transfer in oras. Suntem in Catania – unul dintre orasele reprezentative ale Siciliei. Desi nu este o figura des intalnita in cultura siciliana, elefantul sculptat pe vremea romanilor in roca vulcanica, pe care se sprijina un obelisc egiptean este simbolul Cataniei. Este amprenta pe care au lasat-o invadatorii cartaginezi si colonistii fenicieni. Cateva din lucrurile pe care cu siguranta vei vrea sa le vezi in Catania sunt amfiteatrul roman din lava si marmura, bisericile, palatele si Domul in stil baroc. Tur de oras Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Piata de Peste, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman.  Transfer la hotel in Taormina si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Villa Esperia 4* Taormina sau similar. Detalii pe: www.hotelvillaesperia.com
Ziua 2. PERLELE SICILIEI: ETNA & TAORMINA
Mic dejun. Astazi vom vizita Perlele Siciliei ! Pentru inceput ne vom indrepta catre Vulcanul Etna - cel mai activ si cel mai inalt vulcan din Europa. De asemenea cu o activitate constanta de peste 6000 de ani, Etna este vulcanul cu cea mai lunga perioada de activitate. Timp liber la dispozitie. Excursia continua apoi catre Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si cunsocut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Tur pietonal cu insotitorul de grup pe Corso Umberto - o strada perfecta pentru shopping presarata cu numeroase cafenele, restaurante si magazine, iar la final vom face un popas la teatrul grecesc. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Villa Esperia 4* Taormina sau similar.

Ziua 3. SIRACUSA & NOTTO | NOAPTEA DE REVELION
Mic dejun. Excursie la Siracusa si Notto. Siracusa – unul din cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 î.C. de colonisti greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mari. In anul 212 î.C. a fost cucerit de romani. Este oraşul lui Arhimede (287-212 î.C.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Tur de oras Siracusa: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Vom continua cu vizitarea orasului Noto cunoscut sub denumirea si de „Citta del Barocco”. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc, de aici si denumirea sa de „Citta del Barocco”. Intoarcere la hotel. Seara, optional,  Cina Festiva de Revelion la restaurantul Hotelului Excelsior Palace 4* Taormina cu bauturi incluse. Cazare hotel Villa Esperia 4* Taormina sau similar.

Ziua 4. CALTAGIRONE | LA MULTI ANI 2017!

Mic dejun. Dimineata, timp liber pentru odihna dupa petrecerea de revelion. La ora 13:00, excursie cu autocarul catre Caltagirone, vestit pentru nepretioasele sale ateliere ce produc opere de ceramica, insa si pentru scara monumentala din centrul orasului, scara cu cel mai mare grad de inclinare din Sicilia, ce de la distanta pare un adevarat perete vertical decorat cu un mozaic ceramic. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Putem admira impunatoare scara Santa Maria del Monte, construita la 1608 în partea veche a orasului si superba biserica in stil baroc- San Francesco di Paola. Intoarcere la hotel. Bonus! Servirea cinei la hotel, meniu 4 feluri (fara bauturi). Cazare hotel Villa Esperia 4* Taormina sau similar.

Ziua 5. PALERMO – MONREALE – CEFALU
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Taormina sau optional, Excursie la Palermo, Monreale si Cefalu. Fondat de fenicieni in sec. VIII i.Hr., care l-au numit Ziz, Palermo a fost construit ca un oras port. Fenicienii au fost obligati de greci sa migreze din estul Siciliei catre vest, astfel ca au fost nevoiti sa-si construiasca aici un nou oras port – Panormos, conform scrierilor grecesti sau Panormus, asa cum apare in scrierile bisericii catolice. Tur de oras Palermo cu ghid local: Piata Quattro Canti, Palatul Municipal, Biserica Santa Maria dell’Ammiraglio, Palatul Normanzilor, Catedrala, Palatul Chiaramonte. Timp liber in Palermo pentru vizite individuale sau cumparaturi. Excursia continua cu o vizita cu ghid local la Monreale – este situat la doar 8 km de Palermo, cu o priveliste deosebita asupra capitalei siciliene si a vaii Conca D’Oro. Se spune ca o excursie la Palermo nu este completa fara o vizita la Monreale. Aici se afla cea mai mare concentratie de arta normanda, araba si bizantina intr-un singur loc. Punctul de atractie il reprezinta Domul, socotit un varf de lance al artelor normanda si bizantina (peste 6400 m² de mozaic bizantin). In Cefalu se viziteaza centrul istoric si Catedrala. Tarif: 60 Euro/persoana si include: autocar local, ghid local, taxele de parcari, insotitor de grup. (nu sunt incluse in biletele de intrare la obiectivele turistice). Intoarcere la hotel. Bonus! Servirea cinei la hotel, meniu 3 feluri (fara bauturi). Cazare hotel Villa Esperia 4* Taormina sau similar.

Ziua 6. CATANIA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcarea pe zborul direct al companiei Blue Air 0B146 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:00 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 14:05.


Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
29 Dec 2016 Bucuresti
6 zile
1
Twin Mic Dejun
La cerere
649 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Revelion Sicilia

Detalii transport

Transport circuit: mixt

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

29 Dec 2016 Bucuresti
6 zile
1
Single Mic Dejun
La cerere
749 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Revelion Sicilia

Detalii transport

Transport circuit: mixt

Adauga servicii optionale pt. acest pasager