Praga, Praga - Revelion Praga - Paravion.ro

Praga

4 nopti

Praga, Cehia

Transport: avion

Mic Dejun

600 € pret minim per persoana pe o perioada de 4 nopti

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania Tarom;
 • taxele de aeroport;
 • cina de Revelion la restaurantul hotelului;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local;
 • insotitor roman de grup.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

Detalii cazare

Praga - Praga


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita casa cea mai mica din Europa). Transfer si cazare la hotel 4*.
Ziua 2. KARLOVY VARY (excursie optionala)
Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary.  Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, participare la cina festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului.
Ziua 3. PRAGA - LA MULTI ANI 2017!
Mic dejun. Timp liber sau plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului.
Ziua 4. DRESDA (excursie optionala)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. In ciuda distrugerilor suferinte in timpul celui de-al doilea razboi mondial, orasul vechi din Dresda si-a pastrat si redobandit armonia arhitecturala de dinainte de razboi. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Seara, optional, cina traditionala ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti putea consuma nelimitat renumita bere. Pret infomativ: 50 EURO/ persoana.
Ziua 5. PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 09:45 si sosire la Bucuresti la ora 12:35.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
30 Dec 2016 Bucuresti
4 nopti
2
Double Mic Dejun
La cerere
1.200 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Praga

Detalii transport

Transport avion: Bucuresti - Praga
Transport avion: Praga - Bucuresti