Praga, Praga - Revelion Praga - Paravion.ro

Revelion Praga

4 nopti

Praga, Cehia

Transport: avion

Mic Dejun

514 € pret minim per persoana pe o perioada de 4 nopti

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, compania Tarom;
 • taxele de aeroport si combustibil;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*;
 • tur de oras Praga cu ghid local de limba romana;
 • tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup;
 • transferuri aeroport – tur de oras - hotel;
 • transfer hotel – aeroport;
 • insotitor de grup.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala;
 • asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • cina festiva de Revelion (optionala).

Detalii cazare

Revelion Praga - Praga


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA (790km)
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA – PRAGA (530km)
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava – Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric si faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga, situat intr-o zona rezidentiala  si la numai 5 statii de metrou de centru. Atat hotelul cat si statia de metrou se aflta in incinta unui centru comercial. Detalii pe: www.cchp.cz

Ziua 3. PRAGA – ORASUL DE AUR
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber in oras pentru plimbari si ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara, optional, cina festiva „Revelion a la Clarion” – in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress. Suntem mandri sa va invitam la un eveniment special organizat la cumpana dintre ani. Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Musical inedit dar si o delicioasa cina de Revelion creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa. (cina, bauturi, program de divertisment cu muzica live si tarife conform descrierii). La multi ani, 2017 ! Cazare hotel Clarion Congress 4*.

Ziua 4. CASTELUL KARLSTEJN 
Mic dejun. Timp liber in oras. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.

Ziua 5. KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.

Ziua 6. PRAGA – VIENA (290km)
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Sosire in cursul dupa amiezei la Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Austria Trend Bosei 4* Viena sau similar.

Ziua 7. VIENA – BUDAPESTA (230km)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Viena. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, Cina cu program folcloric si degustare de vin la o renumita crama din Budapesta. (Tarif informativ: 30 Euro/pers, pt. Grup minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 8. BUDAPESTA – BUCURESTI (790km)
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
29 Dec 2016 Bucuresti
4 nopti
1
Twin Mic Dejun
La cerere
514 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Revelion Praga

Detalii transport

Transport avion: Bucuresti - Praga
Transport avion: Praga - Bucuresti

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

29 Dec 2016 Bucuresti
4 nopti
1
Single Mic Dejun
La cerere
675 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Revelion Praga

Detalii transport

Transport avion: Bucuresti - Praga
Transport avion: Praga - Bucuresti

Adauga servicii optionale pt. acest pasager