Paris, Paris - Revelion Paris - Paravion.ro

Revelion Paris

5 zile

Paris, Franta

Transport: avion

Mic Dejun

549 € pret minim per persoana pe o perioada de 5 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti compania AIR France;
 • taxele de aeroport si combustibil;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex-Berthier) sau similar;
 • transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport;
 • tur de oras Paris cu autocar local;
 • tururi pietonale cu ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre;
 • croaziera pe Sena;
 • ghid roman insotitor.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • cina de revelion la Restaurantul Les Noces de Jeannette sau similar: aprox. 155 Euro/persoana.

Detalii cazare

Paris - Paris


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – PARIS                                                                        
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-Otopeni, ora 12:50 pentru imbarcare cursa Companiei Air France AF1889 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 14:50. Sosire in Paris la ora 17:00. Transfer la hotel si cazare. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit pentru trecerea in noul an. Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.
Ziua 2. TUR DE ORAS - LA MULTI ANI, 2018!
Mic dejun. Tur de oras Paris cu autocar local. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Dupa turul de oras, Optional, Excursie la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui  Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Intoarcere la Paris. Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care va avea loc in apropierea turnului Eiffel. La multi ani, 2018 ! Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

Ziua 3. PRIMA ZI A ANULUI LA PARIS
Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere  panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

Ziua 4. A DOUA ZI A ANULUI LA PARIS
Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele atractii din Paris. Incepem cu Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

Ziua 5. PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, optional, vizita la Muzeul Louvre cu ghid autorizat. Muzeul Louvre gazduieste impresionante colectii de arta  gipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei AIR France AF1088 cu decolare la ora 18:15. Sosire in Bucuresti la ora 22:10.


Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
30 Dec 2017 Bucuresti
5 zile
1
Twin Mic Dejun
La cerere
549 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Paris

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

30 Dec 2017 Bucuresti
5 zile
1
Single Mic Dejun
La cerere
719 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Paris

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager