Tel Aviv, Tel Aviv - Revelion Israel - Paravion.ro

Israel

5 nopti

Tel Aviv, Israel

Transport: avion

Demipensiune

880 € pret minim per persoana pe o perioada de 5 nopti

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • transport avion Compania El Al Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • taxele de aeroport;
 • asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;
 • masa festiva de  Revelion 2017;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune conform programului (mic dejun si cina) la hoteluri echivalent 4* si 3* superior, dupa cum urmeaza: 3 nopti Tel Aviv, 2 nopti Tiberias;
 • intrari la obiectivele precizate in program;
 • transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului;
 • ghid local, vorbitor de limba romana la pricipalele obiective din Ierusalim (Via Dolorosa);
 • insotitor roman de grup (Tour leader).
 
Nu sunt incluse:
 • excursie optionala la Bethleem in ziua 3 (01.01.2017): 40 euro/persoana, se achita la fata locului;
 • “tips” (bacsisuri) obligatorii in zona: 25 euro/persoana, se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
 • asigurare medicala sau asigurarea storno (optionale, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice; asigurarea storno cuprinde si asigurare medicala).

Detalii cazare

Israel - Tel Aviv


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – TEL AVIV
Intalnire pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, la ora 08:30 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa El Al, Bucuresti (11:10) – Tel Aviv (13:45). Aterizare pe Aeroportul “Ben Gurion”. Transfer in oras. Vizita in cetatea Jaffa, printre micile stradute cu nume de zodiac, si pe colina centrala, cu  o perspectiva a  orasului Tel Aviv, cel mai cosmopolit oras din Israel. Cina si cazare la Hotel Metropolitan echivalent 4* (www.hotelmetropolitan.co.il) sau similar in Tel Aviv.
Ziua 2. TEL AVIV – IERUSALIM – TEL AVIV
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem programul de vizitare urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Zidul Plangerii. Intoarcere la Tel Aviv, cazare la acelasi hotel. Intre orele 21:30 – 02:30, participare la Revelion 2017, la Restaurantul „San Royal” din Tel Aviv. Se asigura transfer cu autocarul. Cina este bufet, cu bauturi incluse. Program artistic, muzica, dans, invitati surpriza!
Ziua 3. “LA MULTI ANI 2017!” TEL AVIV
Mic dejun intarziat. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare in Tel Aviv. Optional, excursie de 1 zi la Bethleem Tarif: 40 euro/persoana; grup minim 20 platitori. INCLUDE: Transport cu autocarul (total 170 Km), intrari la obiectivele prevazute in program, asistenta turistica, ghid local vorbitor de limba romana la Biserica Sfintei Nasteri din Bethleem. Deplasare cu autocarul la  Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni), continuam cu Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota “Laptelui”. Intoarcere la Tel Aviv, cazare.
Ziua 4. TEL AVIV – JERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare autocar Tel Aviv – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon – presupus cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”, la Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si a Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si  restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. BONUS:  Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazare la Hotel Restal echivalent 3*superior (sau similar) in Tiberias.
Ziua 5. TIBERIAS – CAANA GALILEII – NAZARETH – CAPERNAUM
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazareth. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul  Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Continuam cu Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru. Tabgha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. OPTIONAL, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (cca. 10 EURO/persoana) cu o copie a ”Barcii lui Iisus”, pe apele Sfinte ale Marii Galileii. Vizita la Capris – fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.
Ziua 6. TIBERIAS – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV
Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata” (transfer cu microbuze arabe – 10 euro/persoana, se achita la agentie). Continuam spre Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase–etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv - Aeroportul International Ben Gurion. Imbarcare cursa EL AL Tel Aviv (18:00) - Bucuresti (20:50).

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
30 Dec 2016 Bucuresti
5 nopti
2
Double Demipensiune
La cerere
1.760 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Israel

Detalii transport

Transport avion: Bucuresti - Tel Aviv
Transport avion: Tel Aviv - Bucuresti