Revelion Grecia

7 zile

Atena, Grecia

Transport: autocar

Mic Dejun

364 € pret minim per persoana pe o perioada de 7 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • transport cu autocar propriu clasificat 4* pe toata durata programului;
 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Rotonda 3* Salonic sau similar;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Achilion 3* Atena sau similar;
 • cina festiva de Revelion cu muzica si program de dans la sala de evenimente a hotelului Titania;
 • tur de oras Sofia;
 • excursie la complexul monahal de la Meteora si atelierul de icoane Zindros;
 • tur de oras Atena;
 • ghid local de limba romana pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului);
 • tururi pietonale cu insotitorul de grup in Atena;
 • excursie la Delfi si Schitul Sf. Paraschiva;
 • tur de oras Salonic;
 • insotitor de grup.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala;
 • asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale.
 
Excursii optionale:
 • tur pietonal Plaka, pranz traditional si excursie la Cap Sounion - tarif: 60 Euro/persoana si include: tur pietonal in Plaka cu ghid, pranz traditional la restaurant in Plaka cu bauturi incluse, excursie cu autocarul la Cap Sounion, ghid insotitor;
 • excursie in Peloponez cu pranz inclus - tarif: 80 Euro/persoana si include: excursie cu autocarul in Peloponez, biletul de intrare la Epidauros, pranz traditional in Mycene, ghid local de limba romana, ghid insotitor. Optional, bilet de intrare la Mycene 12 Euro/persoana, pentru cine doreste sa vada ruinele din interior.

Detalii cazare

Revelion Grecia – autocar - Atena


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – SOFIA – SALONIC
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Salonic. Pe drum vom vizita in cadrul unui tur panoramic Sofia – unul din cele mai vechi orase din Europa: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha. Continuam excursia catre Grecia si ajungem in cursul serii la Salonic. Cazare Hotel Rotonda 3* Salonic sau similar. 
Ziua 2. SALONIC – METEORA – ATENA
Mic dejun. Excursia continua spre Meteora pentru vizitarea complexului monahal, inclus in Patrimoniul UNESCO si unul din cele mai cunoscute centre monahale ale Rasaritului crestin. O adevarata padure de piatra ce izbucneste in mijlocul campiei plaseaza ansamblul monastic intr-un peisaj de o maretie tulburatoare. Meteorele reprezinta cel mai important centru monahal ortodox al grecilor, dupa Sfantul Munte Athos. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zindros – principalul atelier de icoane bizantine - unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Plecare spre antica capitala Atena-dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei – Partheonul. Cazare hotel Achilion 3* Atena sau similar.
Ziua 3. ATENA – TUR DE ORAS – SEARA DE REVELION – LA MULTI ANI 2017!

Mic dejun. Facem cunostinta cu acesta cosmopolita metropola printr-un Tur de oras Atena panoramic si pietonal: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare in valoare 20 Euro/adult se achita la fata locului). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica:vestigiile pastrate aici - ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike - sunt cele mai vestite atractiisi, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Atena pentru cumparaturi si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Seara, Cina festiva de Revelion cu muzica si program de dans la sala de evenimente a hotelului Titania 4* www.titania.gr (supliment obligatoriu: 65 Euro/adult, 32 Euro/copil 2-11,99 ani, transfer cu autocarul inclus). Cazare hotel Achilion 3* Atena sau similar. 

Ziua 4. ATENA – CAP SOUNION - PLAKA
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o excursie relaxanta pentru prima zi a anului nou: Tur pietonal in celebrul cartier Plaka, pranz traditional la o taverna din Plaka cu bauturi incluse si excursie la Cap Sounion pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume!). Seara, intoarcere la Atena. Cazare hotel Achilion 3* Atena sau similar.  

Ziua 5. EXCURSIE OPTIONALA IN PELOPONEZ
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau optional Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponezul, leaganul civilizatiei mionice,  impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Epidauros si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Achilion 3* Atena sau similar.

Ziua 6. ATENA – DELPHI - SALONIC
Mic dejun. Parasim frumoasa Atena si ne indreptam catre Delphi unde vom vizita cel mai important Oracol al lumii antice. Excursia continua catre Salonic cu un scurt popas la Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi - loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Cazare hotel Rotonda 3* Salonic sau similar.

Ziua 7. SALONIC – BUCURESTI
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un Tur de oras Salonic in cadrul caruia vom vizita: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb unde vom face si un scurt popas fotografic.  Plecare spre tara unde ajungem in cursul serii in functie de formalitatile vamale.


Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
29 Dec 2016 Bucuresti
7 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
364 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Revelion Grecia – autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

29 Dec 2016 Giurgiu
7 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
364 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Revelion Grecia – autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

29 Dec 2016 Bucuresti
7 zile
1
Single Mic Dejun
Online
480 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Revelion Grecia – autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

29 Dec 2016 Giurgiu
7 zile
1
Single Mic Dejun
Online
480 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Revelion Grecia – autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager