Paris, Paris - Piata de Craciun Paris - Paravion.ro

Piata de Craciun Paris

4 zile

Paris, Franta

Transport: avion

Mic Dejun

409 € pret minim per persoana pe o perioada de 4 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • bilet de avion Bucuresti - Paris si retur, Compania Air France;
 • taxele de aeroport si combustibil;       
 • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Berthier 3* situat central sau similar;
 • transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport;
 • tur de oras panoramic al Parisului;
 • tururi pietonale cu insotitorul de grup;
 • vizitarea Pietelor de Craciun;
 • insotitor roman de grup.
 
Nu sunt incluse:
 • taxa de oras: 1,65 Euro/persoana/noapte (se achita individual la receptia hotelului);
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale.
 
Ziua 1. BUCURESTI – PARIS                                                                                
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-Otopeni, ora 05:00 pentru imbarcare cursa Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:55. Sosire in Paris la ora 09:05. Transfer in oras si Tur de oras Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Cazare hotel Ibis Berthier Porte de Clichy 3* situat central sau similar. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun de pe Champ Elysees impreuna cu insotitorul de grup, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Ziua 2. TUR PIETONAL PARIS
Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele atractii din Paris. Incepem cu Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Timp liber la dispozitie. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun din La Defence, intinsa pe o suprafata de peste 10.000 m2. Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.

Ziua 3. PARIS - VERSAILLES
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, deplasare la Turnul Eiffel – feeric luminat si imbracat in haine de sarbatoare. Optional,  Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora).  Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.

Ziua 4. PARIS - MUZEUL LOUVRE - BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Optional, Vizitarea Muzeului Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF 1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 18:15; aterizare in Bucuresti la ora 22:05.

Detalii cazare

Hotel Ibis Berthier - Paris


Localizare
Hotelul este situat in apropiere de Arcul de Triumf si Moulin Rouge.

Descriere
Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, TV, internet, birou. Facilitatile hotelului includ piscina interioara, lounge bar, internet Wi-Fi gratuit, sala de conferinte, sala de mic dejun, parcare.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
01 Dec 2017 Bucuresti
4 zile
1
Twin Mic Dejun
La cerere
409 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Hotel Ibis Berthier

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

01 Dec 2017 Bucuresti
4 zile
1
Single Mic Dejun
La cerere
529 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Hotel Ibis Berthier

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager