Mexico City - Mexic Marele Tur - Paravion.ro

Mexic Marele Tur

15 zile

Mexico City, Mexic

Transport: avion

2.298 € pret minim per persoana pe o perioada de 15 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • Bilet de avion Bucuresti - Mexico City, via Paris, compania Air France;
 • Bilet de avion Mexico City- Bucuresti, via Paris, compania Air France;
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
 • Transport local cu autocarul;
 • 2 nopti la hotel Grand Park Royal Caribe 5* Cancun sau similar;
 • 1 noapte la hotel El Conquistador 4* Merdida sau similar;
 • 1 noapte la hotel Best Western Hotel del Mar 4* Campeche sau similar;
 • 1 noapte la hotel Mision Palenque 4* Palenque sau similar;
 • 2 nopti la hotel Plaza Magnolias 4* San Cristobal sau similar;
 • 2 nopti la hotel Mision De Los Angeles 4* Oaxaca sau similar;
 • 3 nopti la hotel NH Mexico City 4* sau similar;
 • ghid turistic.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala, asigurarea storno;
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.
 

Detalii cazare

Mexic - Mexico City


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI - MEXICO CITY
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 04:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:55 si sosire in Paris  la 09:05. Decolare spre Mexico City la ora 11:00 cu zborul AF178. Sosire in Mexic la ora 16:15. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cocktail de bun si servirea cinei. Program liber pentru odihna. Cazare hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar. (Mese incluse: mese in avion, cina la hotel)
Ziua 2. MEXICO CITY
Mic dejun. Tur de oras Mexico City. In Ciudad de Mexico exista doua zone care au fost declarate Patrimoniu Mondial de catre UNESCO. Primul, Centrul Istoric (Centro Historico) cu cladirile istorice si religioase precum Catedrala Metropolitana (Catedral Metropolitana), una dintre cele mai importante structuri arhitecturale din emisfera vestica. Palatul National (Palacio Nacional) cu picturi murale spectaculoase care descriu istoria Mexicului. Dupa-amiaza vom vizita Muzeul National de Antropologie. Un loc ce spune totul despre cultura mexicana, de la originile ei asiatice pana in zilele noastre. Este cel mai mare muzeu al Americii Latine si unul dintre cele mai mari depozite antropologice ale lumii. Insasi cladirea ce-l adaposteste e o opera de arta. Dupa tur, timp liber pentru cumparaturi. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar. (Mese incluse: mic dejun si cina)

Ziua 3. MEXICO CITY - TEOTIHUACAN
Mic dejun. Plecare spre Teotihuacan - oras vechi aztec localizat la 65 km de capitala. Orasul se intindea pe 30 kilometri patrati. Teotihuacan a devenit cel mai mare oras mexican pre-hispanic, cu o populatie de aproximativ 200.000 de oameni. Cea mai importanta cladire este Piramida Soarelui - care are o inaltime de 63 de metri (207 ft). Potrivit arheologilor, Teotihuacan este unul dintre cele mai vechi complexuri arheologice. Teotihuacan, cu piramidele sale uriase inchinate Soarelui si Lunii, este alcatuit dintr-un labirint de palate, temple, locuinte, piete si bulevarde. Orasul se crede ca a fost construit in anul 100 I.Hr. La intoarcere veti vizita si Bazilica Fecioarei Guadalupe – protectoarea Mexicului. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar. (Mese incluse: mic dejun si cina)

Ziua 4. MEXICO CITY – PUEBLA - OAXACA
Mic dejun. Plecare spre Oaxaca. Oprire in Puebla pentru a vizita centrul istoric. Veti vizita: Santa Maria Tonantzintla, Capela Rosario - in stil baroc cu stucaturi aurii, inchinata Reginei Rozariului. Oprire la piata pentru cumparaturi “El Paraian” unde veti gasi ceramica, bomboane traditionale, haine de piele etc. Servirea pranzului la restaurant local. Continuam drumul catre Oaxaca. Oaxaca este locul originar istoric al populatiilor pre-columbiene Zapotec si Mixtec, avand cei mai multi vorbitori nativi ai limbilor amerindiene vorbite in Mexicul de azi. Cazare hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar. (Mese incluse: mic dejun si pranz)

Ziua 5. OAXACA
Mic dejun. In prima parte a zilei tur de oras Oaxaca. Orasul colonial ofera multe locuri istorice interesante. Veti vizita Catedrala, Biserica Santo Domingo, Fantana Sapte Regiuni. Continuam cu vizita orasul zapotec Monte Alban unde veti gasi urme ale acestei civilizatii. Veti admira Mormantul 7 care adaposteste mai mult de 500 de piese de aur, chihlimbar si bijuterii turcoaz; Piata Principala fosta inima a orasului. Servirea pranzului la un restaurant local. Veti incheia ziua cu vizita la Mitla unde se afla 4 situri arheologice si cel mai lat copac din lume, arborele Tule. Intoarcere in Oaxaca. Cazare hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar Oaxaca. (Mese incluse: mic dejun si pranz )

Ziua 6. OAXACA – TUXTLA GUTIERREZ – SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS
Micul dejun la pachet. Dis de dimineata veti pleca catre Tuxtla si San Cristobal de las Casas. Tuxtla si San Cristobal de las Casas se afla in regiunea Chiapas. Cand vorbesti de aceasta regiune inseamna ca vorbesti despre mayasi (una dintre civilizatiile avansate din perioada 250-900 A.D). Odata ajunsi in Tuxtla veti face un tur al Canionului Sumidero cu barca. Canionul cu pereti abrupti a fost creat acum milioane de ani de Raul Grijalva, peretii lui stancosi ridicandu-se la peste 1000m deasupra raului. Dupa-amiaza plecare spre San Cristobal de las Casas. Cocktail de bun venit si servirea cinei la un restaurant local. Cazare hotel Plaza Magnolias 4* sau similar. (Mese incluse: mic dejun si cina )

Ziua 7. SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS
Mic dejun. Astazi sunteti invitati sa descoperiti frumusetea satelor mayase de langa San Cristobal. Prima oprire este in San Juan Chamula. Locuitorii sunt indigeni Tzotzil si au o organizare proprie, nu platesc impozite, nu permit politiei federale sa intre in teritoriul lor, si au un ritual religios diferit, de altfel centrul geografic si spiritual al orasului fiind biserica dedicata Sfantului Ioan Botezatorul. Urmatoarea oprire va fi in Zinacantan, oras locuit tot de indigeni Tzotil, cunoscuti pentru florile lor. Crini, crizanteme, trandafiri cresc in gradinile lor si le impodobesc altarele. Veti admira aici Biserica San Lorenzo. Intoarcere in San Cristobal si timp liber la dispozitie. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare hotel Plaza Magnolias 4* sau similar.
(Mese incluse: mic dejun si cina )

Ziua 8. SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS – CASCADELE AQUA AZUL – PALENQUE
Mic dejun. Plecare spre Palenque. In drum va veti opri sa vizitati fabuloasele cascade “Aqua Azul”. Incojurate de o vegetatie luxurianta, raurile se varsa in defileul stancos formand sute de cascade albe. Vom mai face apoi un stop la Misol Ha, o alta minunata cascada. Sosire in Palenque. Servirea cinei la hotel. Cazare la hotel Mision Palenque 4* sau similar Palenque. (Mese incluse: mic dejun si cina)

Ziua 9. PALENQUE - CAMPECHE
Mic dejun. Exploram Palenque, unul din cele mai importante, elegante si misterioase situri arheologice mayase. In interiorul piramedei a fost descoperit sarcofagul si fascinanta piatra funerara sculptata a Regelui Pakal (o copie se afla in in Muzeul de Antropologie din Mexico City). Cu toate ca situl arheologic este unul de dimensiuni medii, fiind mai mic decat siturile de la Tikal sau Copan, el contine unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura, sculptura, acoperisuri specific mayase si alte basoreliefuri pe care le-a lasat mostenire civilizatia maya. Veti admira Templul Soarelui- foarte bine pastrat, unde pe scut apare fata zeului mayas, Palatul care apartinea familiei regale, fiind folosit atat pentru ceremonii cat si pentru locuit. Servirea pranzului la un restaurant local. Dupa-amiaza plecare spre Campeche. Cazare la hotel Gamma de Fiesta Inn Campeche Malecon 4* sau similar Campeche. (Mese incluse: mic dejun si pranz)

Ziua 10. CAMPECHE – UXMAL – MERIDA
Mic dejun. Tur panoramic de oras Campeche in care veti admira Poarta Pamantului, Catedrala “Concepcion Inmaculada” Piata Principala. Ne indreptam catre orasul Uxmal in care veti admira cele mai bine pastrate vestigii mayase: Casa Testoaselor renumita pentru broastele testoase care decoreaza cornisa; Casa Pasarilor, Palatul Mastilor decorat cu sase randuri de masti; Palatul Guvernatorului, Piramida Magicianului. Servirea pranzului la un restaurant local. Continuam drumul catre Merida al carei nume maya este T’hó’ sau Ichkanzihóo (cetatea celor cinci dealuri). Tur de oras panoramic. Este capitala si orasul cel mai mare al Peninsulei Yucatan. Centrul istoric al orasului este primitor si pitoresc presarat cu cladiri in stil colonial. In Plaza Mayor (piata centrala) se afla Catedrala, considerata cea mai veche de pe continent, construita intre 1561 si 1598 partial cu pietre din vechiul oras mayas. Langa gasim Palacio Municipal (Primaria), o cladire tipic coloniala de culoare roz. Transfer la hotel si cocktail de bun venit. Cazare la hotel El Espanol Paseo de Montejo 5* sau similar. (Mese incluse: mic dejun si pranz)

Ziua 11. MERIDA – PENINSULA YUCATAN – CANCUN
Mic dejun. Plecare spre Cancun. Oprire la Chichén Itzá – cel mai cunoscut si cel mai mare sit arheologic pre-columbian construit de civilizatia Maya si aflat in partea central-nordica a peninsulei Yucatán. Prin semnificatia istorica, simbolistica complexa si conservarea excelenta a minunatelor edificii, Chichén Itzá reprezinta o minune a culturii şi civilizatiei moderne. Veti admira Piramida Kukulkán sau Castelul, ce constituie miezul complexului arhitectural, Observatorul, O padure de coloane sculptate - Grupul celor o Mie de Coloane -  ce ocupa o piata mare, de 142/155 m. Servirea pranzului la un restaurant local. Dupa-amiaza transfer in Cancun. Pe drum vom mai vizita cenota X’keken Well (recenta denumita X’Keken Jungle Park) o formatiune masiva de calcar cu numeroase stalactite agatate de plafonul sau. Piscina naturala este incalzita si se poate inota. Dupa vizita ne continuam drumul catre Cancun. Cazare cu all inclusive la hotel Krystal Grand Punta 4* (camere de luxe) sau similar Cancun. (Mese incluse: mic dejun, pranz, all inclusive)

Zilele 12 - 13. CANCUN
Mic dejun. Doua zile libere pentru plaja si/ sau excursii optionale. Cazare cu all inclusive la hotel Krystal Grand Punta 4* (camere deluxe) sau similar Cancun. (Mese incluse: all inclusive)

Zilele 14-15. CANCUN – PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru relaxare. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF651 cu destinatia Bucuresti via Paris. Decolare la ora 18:20, sosire la Paris la ora 11:00 (a doua zi). Imbarcare pe zborul AF1588 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:30 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 16:20.

 

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
23 Noi 2018 Bucuresti
15 zile
1
Cam. twin 2 persoane
La cerere
2.298 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Mexic

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

23 Noi 2018 Bucuresti
15 zile
1
Cam. singla
La cerere
2.769 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Mexic

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager