Roma, Roma - Italia Marele Tur - Paravion.ro

Italia Marele Tur

12 zile

Roma, Italia

Transport: autocar

Mic Dejun

589 € pret minim per persoana pe o perioada de 12 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • transport cu autocar propriu, clasificat 4* pe toata durata programului (cu respectoarea normelor europene obligatorii cu privire la timpii de condus si pauzele soferilor);
 • cazare 11 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:
 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* sau similar;
 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar Florenta;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Rouge et Noir 4* sau similar Roma;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Park Venezia 3* sau similar Stra;
 • tururi si vizite la: Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Asissi, Siena, Roma, Venetia, Ljubliana;
 • taxele de intrare in orase (check-point) la Verona, Pisa, Florenta, Assisi, Siena, Roma si Venezia;
 • tur de oras Florenta cu ghid local;
 • tur de oras Roma cu ghid local;
 • excursii la Pisa si San Marino;
 • taxe autostrazi si parcari incluse;
 • insotitor de grup.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • taxe de oras la Firenze, Roma si acolo unde se mai aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel tarife informative: Roma 6 Euro/persoana/noapte, Florenta 4 Euro/persoana/noapte;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale.

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar - Roma


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.
Ziua 2. BUDAPESTA – VIENA - SALZBURG
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez - Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart – Salzburg si tur de oras impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse - cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase, dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg.

Ziua 3. SALZBURG – DOLOMITII ITALIENI – VERONA - MILANO
Mic dejun. Continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintr-o roca speciala: dolomia, si desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Plecare spre Milano si cazare Milano hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* sau similar.

Ziua 4. MILANO – PISA - FLORENTA
Mic dejun. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, celebra Opera din Milano „Scala”. Excursia continua catre Pisa – pentru a admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare si apoi ne indreptam catre Florenta, capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta si Cosimo al II-lea care l-a protejat pe Galilei de Inchizitie. Sosire la Florenta in cursul serii. Cazare hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.

Ziua 5. FLORENTA – SAN GIMIGNANO
Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local unde vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau optional, excursie de jumatate de zi la San Gimignano,un pitoresc oras medieval cunoscut, de asemenea, si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzina de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere la Florenta in cursul serii. Cazare hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.

Ziua 6. FLORENTA – ASSISI – SIENA - ROMA
Mic dejun. Excursia continua spre Roma. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica Sf. Francisc – loc incarcat de traditie, religie si istorie, si renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, apoi excursia continua catre Siena unde vom vizita cele mai reprezentative obiective, Domul si Piazza del Campo. Vom pleca apoi catre cetatea eterna – Roma, unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Ziua 7. ROMA – VATICAN
Mic dejun. Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Dupa turul de oras, optional, vizita la Vatican cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo si Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Ziua 8. ROMA –NAPOLI & INSULA CAPRI
Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri. Imparati si suverani, seici si nobili, romancieri si dive, poeti si pictori. Toti au fost sedusi de magia insulei, de frumusetea sa infinita si de istoria fascinanta. Rasarind din mare chiar la capatul Peninsulei Sorrentina, insula Capri a fost dintotdeauna cea mai ravnita si glamuroasa destinatie. Locul de joaca preferat al celor bogati si faimosi inca din vremurile romanilor, Augustus considerand peisajul uluitor drept antidotul perfect pentru “stresul de la birou” caracterizand insula printr-un epitet concludent “Orasul Dulcei Leneveli”; Tiberius a mutat pana si capitala imperiala aici si a transformat insula intr-un magnific teatru ce gazduia desfatarile sale “regale”. La inceputul anilor 1900 numele insulei devenise sinonim cu bogatasii si elita artistica. Aceastea au fost vremurile cand a fost “descoperita” Grotta Azzura (Grota Albastra), adaugandu-se astfel la lista lunga de locuri incredibil de frumoase ale insulei. Intoarcere la Roma. Cazare hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Ziua 9. ROMA –TIVOLI
Mic dejun. Optional, excursie la Tivoli si Vila D’Este. Aici vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este - unde cele o suta de fantani din care se inalta statui nascute-n piatra racoresc ziua calea trecatorului, iar noaptea mistuie intunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Intoarcere in Roma. Puteti sa va petreceti dupa amiaza in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Cazare hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Ziua 10. ROMA – SAN MARINO – VENETIA - STRA
Mic dejun (la pachet). Dimineata devreme excursia continua spre incantatorul stat independent San Marino. Vizitarea statului San Marino – al 3-lea cel mai mic stat din Europa dupa Vatican si Monaco. Continuam spre Venetia - Orasul Apelor unde veti putea admira: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Ne indreptam apoi spre cazare catre zona Padova, in Stra la Park Hotel Venezia 3* sau similar.

Ziua 11. STRA – LJUBLIANA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia unde vom face un Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

Ziua 12. BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
10 Oct 2017 Bucuresti
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Ploiesti
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Brasov
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Sibiu
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Sebes
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Deva
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Timisoara
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Arad
12 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
589 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Bucuresti
12 zile
1
Single Mic Dejun
Online
845 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

10 Oct 2017 Ploiesti
12 zile
1
Single Mic Dejun
Online
845 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Italia - Marele Tur - autocar

Detalii transport

Transport circuit: autocar

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

Inca 6 rezultate