Atena, Atena - GRECIA - ATENA - Paravion.ro

Grecia - Atena

5 nopti

Atena, Grecia

Transport: avion

Mic Dejun

485 € pret minim per persoana pe o perioada de 5 nopti

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
  • transport cu avionul Bucuresti – Atena si retur cu compania Tarom;
  • taxele de aeroport;
  • transfer autocar aeroport – hotel – aeroport;
  • tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis);
  • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) la hotel Achilion 3* superior (similar) in Atena;
  • ghid grec vorbitor de limba romana, Tur City Atena & Akropolis si la excursiile optionale de la Cap Sounion & Peloponez;
  • insotitor roman de grup / Tour Leader.
 
Nu sunt incluse:
  • asigurarea medicala si asigurarea storno;
  • excursile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Detalii cazare

Grecia - Atena - Atena


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI - ATENA
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 14:35 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Atena (decolare la ora 16:35), sosire la Atena (ora 18:10). Transfer si cazare la hotel Blue Sea 3* (similar). Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 2. ATENA
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pret informativ: 20 euro / persoana). Dupa amiaza, plimbari individuale sau, Optional, excursie “Apus de soare la Cap Sounion” (65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 55 euro / persoana (grup 15 platitori) ce include transport cu autocarul, dejun pescaresc si asistenta turistica. Cina si cazare hotel Blue Sea 3* (similar).
Ziua 3. ATENA
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita “Poarta Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 80 euro / persoana (grup 20 platitori) ce include: transport/autocar, pranz traditional, ghid grec, bilete intrare obiective se platesc individual (nu sunt incluse in tariful initial . Seara revenim in Atena pentru cina si cazare la hotel Blue Sea 3*.
Ziua 4. ATENA
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau alte programe optionale propuse de insotitorul de grup. Cina si cazare hotel Blue Sea 3*.
Ziua 5. ATENA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. Optional, croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 95 euro / persoana. Dejun inclus. Program folcloric pe vas. Se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. Cina si cazare hotel Blue Sea 3*.
Ziua 6. ATENA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 18:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu plecare la ora 21:00. Sosire la Bucuresti la ora 22:35.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
17 Sep 2017 Bucuresti
5 nopti
2
Double Mic Dejun
La cerere
970 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Grecia - Atena

Detalii transport

Transport avion: Bucuresti - Atena
Transport avion: Atena - Bucuresti