Viena, Viena - Craciun Viena Avion - Paravion.ro

Craciun Viena Avion

5 zile

Viena, Austria

Transport: avion

Mic Dejun

489 € pret minim per persoana pe o perioada de 5 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines (bagaj de mana inclus);
 • taxele de aeroport si combustibil;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar;
 • 1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie;
 • biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 55 Euro/persoana);
 • tur de oras Viena cu ghid local de limba romana;
 • transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn - hotel;
 • vizitarea Pietelor de Craciun de la Viena cu insotitorul de grup;
 • transfer hotel - Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • insotitor de grup.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • biletele pentru transportul public;
 • Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva din tara) - tarif : 49 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00);
 • taxa de bagaj de cala maxim 23 kg: 30 Euro/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere).

Detalii cazare

Craciun Viena - Viena


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – VIENA
Intalnire la ora 06:10 in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 08:10. Sosire la Viena la ora 09:00. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare.  Dupa amiaza, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.
Ziua 2. VIENA – RINGSTARSSE – PALATUL HOFBURG – PIATA DE CRACIUN
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

Ziua 3. ABATIA MELK – DEFILEUL DUNARII – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Optional, Excursie la Abatia Melk & Defileul Dunarii Wachau. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 49 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse:1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

Ziua 4. VIENA – PALATUL SCHONBRUNN – CONCERTUL EXTRAORDINAR DE CRACIUN
Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel.  Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 servirea cinei la hotel. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.

Ziua 5. VIENA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Viena pentru vizite individuale sau plimbari cu insotitorul de grup. La ora 19:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS767 cu decolare la ora 20:15. Aterizare in Bucuresti la ora 22:50.


Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
22 Dec 2017 Bucuresti
5 zile
1
TWIN Mic Dejun
Online
489 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Craciun Viena

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

22 Dec 2017 Bucuresti
5 zile
1
SINGLE Mic Dejun
Online
609 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Craciun Viena

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager