Praga, Praga - Craciun Praga Avion - Paravion.ro

Craciun Praga Avion

6 zile

Praga, Cehia

Transport: avion

Mic Dejun

445 € pret minim per persoana pe o perioada de 6 zile

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti, compania Czech Airlines;
 • taxele de aeroport si combustibil;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar;
 • 1 cina la hotel in ziua 25 decembrie (fara bauturi);
 • tur de oras Praga cu ghid local;
 • vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup;
 • tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup;
 • transfer aeroport – tur de oras - hotel;
 • transferuri hotel - aeroport;
 • insotitor de grup.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • concertul de Craciun la Municipal House: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, transfer inclus;
 • cina traditionala de Craciun la restaurantul „U Marcanu” cu program folcloric , muzica traditionala, colinde  si bauturi nelimitate. Tarif adult: 50 Euro/persoana,  Copil 02 – 11,99 ani: 30 Euro/copil Se rezerva din tara odata cu pachetul turistic (Transfer hotel-restaurant-hotel: 265 Euro/autocar, aprox. 9 Euro/persoana la 30 de platitori).

Detalii cazare

Craciun Praga - Praga


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI - PRAGA – PIATA DE CRACIUN
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare zborul Czech Airlines OK803 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Ulterior check-in-ului vom vizita Piata de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi.  Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Ziua 2. PRAGA – TURUL ORASULUI DE AUR & CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Incepem ziua cu turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala. Dupa-amiaza, optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 3. KARLOVY VARY – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur sau optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Intoarcere la Praga. Seara, optional, cina traditionala de Craciun la restaurantul „U Marcanu” cu program folcloric, muzica traditionala, colinde  si bauturi nelimitate.  Tarif adult: 50 Euro/persoana, Copil 02 – 11,99 ani: 30 Euro/copil, (Transfer hotel-restaurant-hotel: 265 Euro/autocar, aprox. 9 Euro/persoana la 30 de platitori). Cazare la hotel  Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 4. PRAGA – CONCETRUL EXTRAORDINAR DE CRACIUN
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai, zona Hradului. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 Servirea cinei la hotel. Seara, optional, la ora 20:00 va invitam la concert extraordinar de Craciun la Municipal House (Obceni Dum) sustinut de Bohemian Symphony Orchestra in cea mai fastuoasa sala de concerte din Praga. Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, transferul dus-intors este inclus. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Municipal House (Obceni Dum) - reprezinta o cladire importanta pentru arhitectura si istoria politica a Cehiei. A fost construita la inceputul secolului XX in stil Art Nouveau. Fatada include o mare fresca pe arcada de deasupra celui de-al doilea nivel, fiind urmata de o cupola impresionanta. Fresca realizata din mozaic reprezinta "Omagiul Pragai" de Karel Špillar. Pe laterale sunt sculpturi alegorice care reprezinta "Degradarea si Revoltarea poporului" de Ladislav Šaloun. Casa Municipala din Praga adaposteste cea mai mare si mai frumoasa sala de concerte a capitalei cehe - Sala Smetana
Ziua 5. PRAGA – DRESDA
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 - 14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Ziua 6. PRAGA – BUCURESTI
Mic dejun.Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Czech Airlines OK 802 cu decolare catre Bucuresti la ora 11:40. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:35.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
22 Dec 2017 Bucuresti
6 zile
1
Twin Mic Dejun
Online
445 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Craciun Praga

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager

22 Dec 2017 Bucuresti
6 zile
1
Single Mic Dejun
Online
560 €
Selecteaza Rezerva  

Detalii cazare

Craciun Praga

Detalii transport

Transport circuit: avion

Adauga servicii optionale pt. acest pasager