Tel Aviv, Tel Aviv - Circiut Israel - Paravion.ro

Israel - Religie Istorie Traditie

5 nopti

Tel Aviv, Israel

Transport: avion

Mic Dejun

664 € pret minim per persoana pe o perioada de 5 nopti

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • taxele de aeroport;
 • asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire;
 • transfer taxi/microbuz Muntele Tabor;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun  si cina) in hoteluri categoria ”turist”echivalent:3*sup.-4*: 3 nopti in Bethleem, 2 nopti in Nazaret/Tiberias;
 • transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului;
 • intrari la obiectivele precizate in program;
 • ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa);
 • insotitor roman de grup/Tour Leader.
 
Nu sunt incluse:
 • tips (bacsisuri) se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
 • asigurarea medicala;
 • asigurarea storno optionala (dar recomandata!) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

Detalii cazare

Israel - Religie Istorie Traditie - Tel Aviv


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI – BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00, cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa El Al: Bucuresti 10:45 – Tel Aviv 13:20. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la Hotel Shepherd ctg.”turist” (similar) in Bethleem.
Ziua 2. BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina,  Vizita la Ein Karem, “patria Sfantului Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul - Cina cea de taina, Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.
Ziua 3. IERUSALIM 
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor; vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Ghetsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
Ziua 4. IERUSALIM  – JERIHON – MAREA MOARTA – NAZARET
Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 45 minute (posibilitati baie in Marea Moarta). Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. Oferta: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la Hotel Rimonim Nazaret, ctg. 4* (similar) in Nazaret.
Ziua 5. NAZARET – CAANA GALILEII – CAPERNAUM
Mic dejun. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei-pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii.  Cina si cazare la hotel in Nazaret.
Ziua 6. NAZARET – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV - BUCURESTI
Mic dejun. Parasim orasul Nazaret si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (5 EURO/persoana, se achita la Agentie). Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL: Tel Aviv 18:00 - Bucuresti 20:50.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
10 Mai 2017 Bucuresti
5 nopti
2
Double Mic Dejun
La cerere
1.328 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Israel - Religie Istorie Traditie

Detalii transport

Transport avion: Bucuresti - Tel Aviv
Transport avion: Tel Aviv - Bucuresti