Israel

6 nopti

Tel Aviv, Israel

Transport: avion

Mic Dejun

1.240 € pret minim per persoana pe o perioada de 6 nopti

Verifica disponibilitatea
Servicii incluse:
 • bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv si retur – zbor cu compania EL-AL;
 • taxe de aeroport;
 • transfer aeroport – hotel – aeroport cu microbuz de lux;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel in camera dubla/single;
 • demipensiune la Hotel The Sepharadic House in Ierusalim (mic dejun si cina);
 • transferurile cu microbuz de lux pe parcursul programului conform itinerariul prezentat;
 • tururi de oras cu ghid local licentiat vorbitor de limba romana;
 • intrari la biserici, Yad Vashem, vizita la Muzeul Israel, Ferestrele pictate de Chagall.
 
Nu sunt incluse:
 • asigurarea medicala;
 • excursiile ptionale;
 • serviciile de masa;
 • costurile intrarilor la obiective turistice care nu au fost mentionate ca “incluse”;
 • cheltuieli personale;
 • bacsisurile pt ghid si sofer.
 
Excursii optionale:
 • vizita la Massada - telecabina urcare/coborare – 24 USD/ persoana;
 • cina la restaurant druz – 25 USD/ persoana;
 • Yvel Center degustare de vinuri/branzeturi – 15 USD/ persoana;
 • pranz la Restaurant Armenian Bulghourji www.bulghourji.rest-e.co.il  – 25 USD/ persoana.

Detalii cazare

Israel - Tel Aviv


Descriere
Ziua 1. BUCURESTI - TEL AVIV - HAIFA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda la ora 08:30 pentru imbarcare si zbor cu destinatia Tel Aviv, Israel. La aterizare, transfer de la aeroport spre Haifa. Traversand Cesarea, un oras ce imbina perfect trecutul cu viitorul, stravechiul cu modernul, drumul va continua pana la Daliyat el-Carmel, aflat la poalele Muntelui Carmel. Comunitatea druza care traieste aici inca din sec al XVII-lea este renumita pentru ospitalitate, pentru respectarea stricta a traditiilor stramosesti in pofida vietii moderne pe care o duc. Religia lor este secreta si este cunoscuta numai de cei care se hotarasc la un moment dat sa o invete si sa o practice. Druz nu poti sa devii, poti doar sa te nasti daca ambii parinti sunt druzi. Ei sunt arabi fara sa fie musulmani sau crestini. Optional Cina poate fi servita intr-un restaurant druz apoi drumul continua spre Haifa, oras-port cu o istorie indelungata, prima lui mentiune in documente datand din secolul al III-lea dinaintea erei crestine. Cazare in Haifa la Boutique Hotel Bay Club – (facilitati 4*). 
Ziua 2. NAZARET - IERUSALIM
Mic dejun la hotel. Ziua incepe cu vizita la Safed a Centrului Kabbala. Orasul si-a castigat renumele in secolul XVI cand figuri importante ale societatii evereiesti precum Isaac Luria, Moshe Kordovero si Shlomo Halevi Alkabetz – compozitorul imnului Sabatului "Lecha Dodi", au ales sa se stabileasca la Safed in 1492 cand au fost expulzati din Spania. Urmeaza o oprire la Nazaret care este, pentru crestini, locul sfant al Bunei Vestiri si al copilariei lui Iisus. Biserica Catolica a Bunei Vestiri, se afla pe locul Casei Maicii Domnului si a lui Iosif. Este cea mai monumentala biserica moderna (ridicata intre 1960 - 1969) din Orientul Apropiat, impresionanta prin dimensiunea turlei inalte de 57 m, dar si prin originalitatea structurii de sustinere a cupolei. In subsolul bisericii se afla Casa Mariei. Drumul continua spre Ierusalim, unul dintre cele mai vechi, mai iubite si mai vizitate orase ale lumii. Cazare in Ierusalim la The Sepharadic House – un hotel unicat in inima centrului vechi din Ierusalim.  Cina la hotel.
Ziua 3. TUR DE ORAS - IERUSALIM
Dupa micul dejun la hotel ziua continua cu vizitarea orasului intr-un tur de oras cu ghid local acreditat vorbitor de limba romana. Ierusalimul este considerat si numit Orasul Sfant, pentru ca aici se intalnesc cele trei mari religii ale omenirii: iudaismul, crestinismul si islamul. Astazi, locul cel mai sfant din Ierusalim, pentru evrei, este Zidul Plangerii, adica o ramasita a templului lui Solomon. Aici vin evreii din toata lumea, pentru a se ruga, considerand ca este locul in care il intalnesc pe Dumnezeu. Cele mai reprezentative obiective pentru crestini sunt: Biserica Sfantului Mormant, unde a Inviat Mantuitorul, Biserica Tuturor Natiunilor sau Biserica Agoniei, aflata la baza Muntelui Maslinilor, in locul numit Gradina Ghetsimani. Cazare in Ierusalim - The Sepharadic House. Cina la hotel.
Ziua 4. TUR DE ORAS - IERUSALIM
Mic dejun la hotel. In acesta zi veti face o vizita la Muzeul Israel din Ierusalim, cel mai mare si mai insemnat muzeu din Israel. Muzeul contine peste 500.000 de exponate din domeniul artelor, de la inceputurile culturilor omenesti si pana in zilele noastre, care fac parte din colectii din domeniul arheologiei, etnografiei, artei israeliene si artei universale, precum si din expozitii temporare. Un alt obiectiv important este Yad Vashem, Memorialului Victimelor Holocaustului, institutie oficiala a Statului Israel, constituita in 1953 la Ierusalim, prin hotararea Knesset-ului - parlamentul israelian. Optional pranzul in centrul vechi la Restaurant Armenian Bulghourji. Ziua se va incheia cu o vizita la Yvel Center - fabrica de prelucrare a pietrelor pretioase, perlelor si diamantelor urmata Optional de o degustare de vinuri/branzeturi. Cazare in Ierusalim - The Sepharadic House. Cina la hotel.
Ziua 5. MAREA MOARTA - TEL AVIV- JAFFA
Dupa micul dejun la hotel se va vizita Haddassa Hospital pentru a admira ferestrele pictate de Chagall inainte de a traversa desertul spre Massada. Despre ferestrele pictate la spitalul Haddassa, Chagall a spus : “Acesta este darul meu modest pentru poporul evreu care a visat mereu la o iubire biblica, prietenie si pace intre toti oamenii ” - Marc Chagall, 6 Februarie 1962. Mitul Massada combina intr-un mod ambivalent o expresie de putere, o constanta de slabiciune, o imagine a determinarii fundamentalist religioase. Massada este de fapt mormantul primilor luptatori evrei, stramosii actualei puteri israeliene. Dupa amiaza plaja si baie in Marea Moarta unde nivelul scazut de poluare, presiunea atmosferica ridicata, au facut din regiune o uriasa statiune de tratament cautata pentru vindecarea diverselor afectiuni. De altfel, beneficiile apei de aici erau cunoscute inca din antichitate. Egiptenii foloseau namolul din Marea Moarta la imbalsamarea mumiilor, iar Cleopatra a ordonat construirea de statiuni-spa pe malurile marii. Seara sosire in Tel Aviv, cazare in Jaffa la Boutique Hotel Market House (facilitati 4*).
Ziua 6. TUR DE ORAS - TEL AVIV- JAFFA
Mic dejun la hotel. Astazi descoperiti orasul Tel Aviv - orasul care nu doarme niciodata, primul oras modern construit in Israel, centrul economic si cultural al tarii. Jaffa, partea veche a Tel Aviv-ului este una dintre zonele preferate de turisti. Turul de oras cu ghid local acreditat si vorbitor de limba romana va fi o experienta uluitoare. Farmecul orasului este dat nu numai de monumentele importante ci si de porturile vechi, pietele, bazarul de vechituri si galeriile de arta si muzeele acestuia. Se va vizita piata Rabin, locul unde a fost asasinat Itzhak Rabin si apoi veti descoperi frumuseta unui oras port de peste 8000 de ani, Jaffa unde se afla ruinele antice dar si cartierul artistilor ce a fost restaurat. O vizita la Neve Tzedked, primul cartier al orasului Tel Aviv, construit in 1909 este un prilej pentru a descoperi strada pietonala Nahalat Benyamin unde va intampina muzicieni stradali, tarabe cu lucruri handmade sau bijuterii. Urmeaza o oprire pe strada Sheinkin unde va asteapta cafenele, magazine si o ambianta vesela. Cazare in Jaffa la Boutique Hotel Market House (facilitati 4*).
Ziua 7. TEL AVIV - BUCURESTI
Mic dejun la hotel. Timp liber. Puteti vizita in voie orasul sau puteti face cateva cumparaturi. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru zborul de retur la Bucuresti.

Vezi toate detaliile Ascunde detaliile

Rezerva vacanta

reseteaza filtrele
Calendar
Plecare
Durata
Pasageri
Tip de camera
Disponibilitate
Pret
24 Noi 2016 Bucuresti
6 nopti
2
Double Mic Dejun
La cerere
2.480 €
Selecteaza Trimite cerere  

Detalii cazare

Israel

Detalii transport

Transport avion: Bucuresti - Tel Aviv
Transport avion: Tel Aviv - Bucuresti