Informatii utile - Sistemul de Afiliere - Paravion

Sistemul de Afiliere Paravion

Ce este Sistemul de Afiliere?

Intra acum in programul de afiliere!

Sistemul de afiliere este o metoda de vanzare online a unor produse prin intermediul altor site-uri afiliate avand ca rezultat acordarea unui comision site-ului ce a generat vanzarea. Produsele sunt usor vandabile si sunt sustinute de campanii de promovare pentru imbunatatirea castigurilor.

Cum functioneaza Sistemul de Afiliere?

Sistemul de afiliere Paravion Functionarea sistemelor de afiliere este similara cu metoda clasica de afisare a mesajelor comerciale pe internet, deosebirea consta in faptul ca spatiul nu este vandut in functie de numarul de afisari (CPM), de numarul de clicuri (CPC) sau de o perioada calendaristica contractata, ci in functie de vanzarile efectuate. Pentru orice comanda concretizata, afiliatul va primi un comision. Furnizorii de produse si servicii platesc deci numai pentru rezultate.

Implementarea si functionarea Sistemului de Afiliere este simpla:

Sistemul de afiliere Paravion In site-ul dumneavoastra se va implementa o reclama text, grafica sau un formular web, toate fiind personalizate grafic si adaptate site-ului dvs. Vizitatorii site-ului dvs, prin intermediul acestei reclame, au posibilitatea de a plasa o comanda pe unul dintre site-urile comerciantilor afiliati. Comanda poate fi plasata si ulterior, nu neaparat in aceeasi sesiune de navigare, iar sistemul de afiliere va sti sa atribuie corect comisionul aferent. Afiliatul are acces intr-o aplicatie specializata in care poate urmari comenzile si comisioanele ce ii revin.

La ce castiguri sa ma astept ca afiliat?

Castigurile unui afiliat sunt teoretic nelimitate. Totul depinde de gradul de conversie a vizitatorilor in clienti ai comerciantilor din sistemul de afiliere, si implicit de compatibilitatea publicului site-ului afiliat cu produsele si ofertele comerciantilor. Comisioanele depind de produsul vandut si sunt mereu cunoscute dinainte. In cazul vanzarii de bilete de avion, de exemplu, beneficiati din start de un comision de 7 EUR per rezervare!

Cum imi pot creste profitul?

Sistemul de afiliere Paravion Specialistii nostri va vor asista pentru a creste potentialul site-ului dvs. Ca afiliat va oferim experienta noastra de marketing online si propunem metode de promovare pentru maximizarea castigurilor, insa dvs. aveti libertate totala sa promovati produsele din sistemul de afiliere. Se pot organiza de la campanii clasice de promovare online cu bannere, linkuri in newslettere, pana la campanii Google Adwords.

Ce produse si servicii vor fi vandute prin sistemul de afiliere?

Pentru inceput va punem la dispozitie un produs usor vandabil pe internet, si anume biletele de avion. Achizitia biletelor de avion online este in ascensiune continua, oferind o foarte buna rata de conversie. Conform GECAD ePayment, comertul electronic a crescut cu 68% in 2009, iar biletele de avion reprezinta unul dintre principalele tipuri de produse achizitionate si platite online.

Ce garantii am ca voi fi platit corect?

Sistemul de afiliere ParavionReteaua de afiliere Zitec utilizeaza o platforma software ce va ofera accesul la tranzactiile si comisioanele dvs. Beneficiati de transparenta totala printr-un cont de acces, in plus puteti oricand realiza tranzactii de test pentru a va asigura ca sistemul de afiliere functioneaza corect. Cand voi fi platit? Platile se vor face lunar in contul dvs., prin transfer bancar. In cazul in care sumele lunare nu depasesc un prag minim, stabilit de comun acord, acestea se vor reporta pentru luna urmatoare.

Cum pot sa devin afiliat?

Contactati-ne la adresa afiliere@paravion.ro  sau completati formularul alaturat si specificati care sunt siturile dvs. sau metodele de marketing online pe care doriti sa le aplicati. Vom analiza cererea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp. In cazul in care vom colabora, vom semna un contract de afiliere, dupa puteti incepe sa faceti bani prin sistemul de afiliere.

* -campuri obligatorii

Reteaua de afiliere este gestionata de Zitec.