Paravion Tour SRL a primit certificarea ISO 9001:2008 - Cheap Flight Tickets

Paravion Tour SRL a primit certificarea ISO 9001:2008

Compania Paravion Tour are ca obiectiv principal creşterea satisfacţiei clienţilor şi a partenerilor de afaceri. Paravion Tour SRL a primit certificarea ISO 9001:2008 nr. 28343/12/R, care reprezintă recunoaşterea unei  terţe părţi a faptului că organizaţia aplică un Sistem de Management al Calităţii Serviciilor oferite, în conformitate cu cerinţele ISO 9001:2008.
 
Principalul obiectiv al companiei îl reprezintă calitatea, definită drept respectarea de către serviciul furnizat a tuturor cerinţelor clienţilor. Paravion şi-a propus să le ofere astfel clienţilor o garanţie suplimentară de siguranţă şi de competenţă profesională.
 
Toate aspectele organizaţiei (performanţele proceselor, competenţa personalului, produsele, serviciile) se îmbunătăţesc în mod continuu. Mai exact, se observă crearea unui cadru pentru îmbunătăţirea continuă, o conştientizare mai clară a proceselor organizaţiei, ce implică angajamentul ferm al managementului, definirea clară a responsabilităţilor, îmbunătăţirii comunicării interne şi externe, utilizarea mai eficientă a resurselor şi reducerea costurilor de neconformitate.
 
ISO 9001:2008 este un standard internaţional ce conţine criterii pentru documentarea, implementarea şi certificare unui Sistem de Management al Calităţii. Acest standard se adresează organizaţiilor ce au că scop să demonstreze capabilitatea lor de a furniza produse sau servicii care să îndeplinească atât cerinţele clienţilor, cât şi cerinţele legale şi de reglementare aplicabile.
Certificare ISO Paravion Tour