Informatii utile - Modalitati de plata - Paravion

Modalitati de plata

Rezervarea si emiterea biletelor se face de catre agentia Paravion Tour.
Tel. 0372 72 73 74
Email: callcenter@paravion.ro

Modalitati de plata:

 
ATENTIE! In cazul in care data limita de emitere impusa de catre compania aeriana survine in zilele de SAMBATA sau DUMINICA, singura modalitate de plata acceptata este online indiferent de modalitatea de plata selectata de catre client la momentul efectuarii rezervari. In acest caz, agentul Paravion va transmite clientului un link de plata securizat PayU pentru efectuarea platii online.
Pentru plata in lei cursul utilizat pentru schimbul valutar este cursul ING de vanzare din data emiterii facturii/efectuarii platii - in cazul platilor prin transfer bancar, numerar sau transmitere link de plata in lei.
 

Plata numerar in lei sau euro


Plata se face la unul dintre sediile Paravion de luni pana vineri in intervalul: 09:00 – 18:00.
 

Plata prin transfer bancar

Plata in lei se va face la cursul de vanzare al ING BANK de la prima ora din data emiterii facturii/efectuarii platii. ING modifica cursul de vanzare de cateva ori pe parcursul unei zile.

Pentru plata prin transfer bancar sau depunere in contul nostru bancar va rugam sa ne contactati pentru a reconfirma rezervarea, termenul de plata, cursul valutar si a va transmite factura proforma in baza careia se efectueaza plata.

 

Plata prin transfer bancar/depunere in cont este considerata confirmata in momentul vizualizarii sumei platite in contul Paravion. Simpla transmitere a copiei ordinului de plata sau a foii de depunere bancara NU sunt considerate confirmari ale platii. Biletele de avion sau serviciile turistice vor fi emise doar dupa incasarea efectiva a banilor in conturile Paravion. Verificarea conturilor se poate face de agentii Paravion de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 18:00.

 

Dupa efectuarea platii, clientul trebuie sa transmita agentilor Paravion, in timp util, urmatoarele informatii: numele pasagerului, suma si banca unde s-a efectuat plata (email: callcenter@paravion.ro, telefonic: 0372 72 73 74). Paravion nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care plata este efectuata de catre client din proprie initiativa, clientul nu anunta efectuarea platii sau transferul bancar nu se confirma in intervalul in care rezervarea este activa. Astfel, in aceasta situatie, in care banii sunt incasati si rezervarea a fost anulata de catre companie aeriana, agentia va rambursa suma achitata sau va asista pasagerul pentru gasirea unei alternative de calatorie.

Coordonate Paravion:

S.C. PARAVION TOUR S.R.L
București, Sector 2, Palazzo Italia, Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41
Cod fiscal- RO26651851
Registrul Comertului  J40/2714/ 15.03.2010
 
Conturi deschise la:

A) Banca Transilvania: SWIFT BTRLRO22

RO73 BTRL RONC RT02 8075 6501 RON
RO23 BTRL EURC RT02 8075 6501 EUR

B) ING Bank:SWIFT INGBROBU
RO09 INGB 0001 0081 9327 8910 RON
RO55 INGB 0001 0081 9327 0710 EUR

C) Unicredit Tiriac Bank: SWIFT BACXROBU
RO09 BACX 0000 0005 0680 1002 RON
RO79 BACX 0000 0005 0680 1003 EUR

 

Plata cu carte de credit

1. Plata cu cartea de credit on-line:

Este o modalitate moderna si sigura de a plati produsele rezervate pe site-ul www.paravion.ro direct pe site.
Paravion Tour vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.payu.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

ATENTIE! In cazul zborurilor low cost plata cu cardul trebuie efectuata in maxim  15 minute de la inceperea rezervarii, in caz contrar biletele nu se vor emite si plata va fi returnata.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"

b. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Paravion Tour, nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Paravion Tour si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card. Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU , aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Plata online va fi efectuata automat in EUR.In cazul utilizarii unui card de credit in alta valuta decat EUR, conversia va fi facuta la cursul de schimb al bancii emitente a cardului, curs valabil la momentul efectuarii tranzactiei online. Paravion incaseaza suma in EUR si, ca urmare, emite factura in EUR pentru biletele de avion externe.

 

2. Plata cu carte de credit in rate:

Rezervari bilete de avion cu plata in rate fixe, fara dobanda, prin intermediul cardului de rate StarBT sau BRD Finance. De asemenea exista si varianta de plata folosind Cardul Avantaj pentru achizitionarea pachetelor turistice.

 

Platind cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.paravion.ro beneficiezi de: 

 
-  plati pana la 3 RATE fara dobanda daca alegi plata in rate

-  0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala

-  perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati, etc. )
Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.
 
Nu ai inca  ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
 
-  in orice unitate Banca Transilvania
-  Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Telekom
 

3. Plata cu cartea de credit la distanta:

Pentru plata cu carte de credit de la distanta, in urma solicitarii dumneavoastra, veti primi pe adresa de mail un link cu ajutorul caruia se va putea plati online.
Plata online este considerata confirmata in momentul acceptarii ei de catre PayU si a primirii chitantei de plata online de la PayU prin e-mail.