De ce sa rezervi prin Paravion? - Cheap Flight Tickets

De ce sa rezervi prin Paravion?

 • Rezervari hoteliere si bilete de avion cu plata in rate fixe, fara dobanda

   

  Cu ajutorul partenerului nostru PayU, cel mai mare procesator de plati online din Romania, am implementat sistemul de plata cu ajutorul cardului de rate. Astfel, clientii Paravion pot plati in 2 sau 3 rate fixe, fara dobanda, cu un card dedicat Star Banca Transilvania sau BRD Finance pentru bilete de avion si rezervari hoteliere si cu un card Star Banca Transilvania, BRD Finance sau Card Avantaj pentru pachete de vacanta.

 • Rezervari hoteliere si bilete de avion cu plata prin internet banking

   

  Prin serviciul de internet banking oferit de o serie de banci care permit operatiuni bancare 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana si cu o conexiune la internet, clientii Paravion, posesori de Digipass ING, BCR sau Banca Transilvania, pot efectua tranzactii pentru plata biletelor de avion intr-un mod sigur, simplu si eficient.

 • Suport call center

   

  Daca ai intrebari referitoare la sistemul de rezervari sau despre un anumit zbor un operator iti sta la dispozitie de Luni pana Vineri la numarul de telefon + 40 372.72.73.74 sau la sediul Paravion, program: luni - vineri intre orele 09:00 - 18:00. Apelurile catre acest numar pot fi efectuate atat din tara, cat si din strainatate, cu tarif normal.