De ce sa rezervi prin Paravion? - Bilete avion online

De ce sa rezervi prin Paravion?

 • Rezervari hoteliere si bilete de avion cu plata in rate fixe, fara dobanda

   

  Cu ajutorul partenerului nostru PayU, cel mai mare procesator de plati online din Romania, am implementat sistemul de plata cu ajutorul cardului de rate. Astfel, clientii Paravion pot plati in 2 sau 3 rate fixe, fara dobanda, cu un card dedicat Star Banca Transilvania sau BRD Finance pentru bilete de avion si rezervari hoteliere si cu un card Star Banca Transilvania, BRD Finance sau Card Avantaj pentru pachete de vacanta.

 • Rezervari hoteliere si bilete de avion cu plata prin internet banking

   

  Prin serviciul de internet banking oferit de o serie de banci care permit operatiuni bancare 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana si cu o conexiune la internet, clientii Paravion, posesori de Digipass ING, BCR sau Banca Transilvania, pot efectua tranzactii pentru plata biletelor de avion intr-un mod sigur, simplu si eficient.

 • Suport call center

   

  Daca ai intrebari referitoare la sistemul de rezervari sau despre un anumit zbor un operator Paravion.md iti sta la dispozitie online, de Luni pana Vineri la numarul de telefon +373 22 99 4444 sau non-stop la sediul central  la numarul de telefon + 40 372.72.73.74. Apelurile catre acest numar pot fi efectuate atat din tara, cat si din strainatate, cu tarif normal. Serviciul de suport telefonic la sediul central este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.