Informatii utile - rezervari bilete avion - Paravion

Cum functioneaza sistemul Paravion de rezervari bilete avion

1) Alegerea rutei Selectati mai intai tipul calatoriei: dus-intors sau doar dus.

Orasul/aeroportul de plecare: fie introduceti numele orasului/aeroportului, fie alegeti-l din lista, apasand linkul [alege_aeroport]. Recomandarea noastra este sa selectati orasul/aeroportul din lista existenta, in acest fel campul de plecare se va popula cu un cod unic. La click pe [alege aeroport] se va deschide o fereastra in care trebuie sa alegeti tara, orasul si eventual aeroportul. Selectati aeroportul/orasul dorit si apasati butonul OK.

 

Orasul/aeroportul de sosire: fie introduceti numele orasului/aeroportului, fie alegeti-l din lista, apasand linkul [alege_aeroport].Recomandarea noastra este sa selectati orasul/aeroportul din lista existenta, in acest fel campul de sosire se va popula cu un cod unic. La click pe [alege aeroport] se va deschide o fereastra in care trebuie sa alegeti tara, orasul si eventual aeroportul. Selectati aeroportul/orasul dorit si apasati butonul OK.

 

Data de plecare: introduceti data de plecare in format zz/ll/aaaa sau selectati data apasand butonul . Daca doriti, selectati si ora de plecare.

 

Data de sosire: in cazul in care ati selectat zbor dus-intors, introduceti data de sosire in format zz/ll/aaaa sau selectati data apasand butonul .

 

Daca doriti, selectati si ora de sosire.

2) Pasageri Alegeti numarul de pasageri: adulti, copii (intre 2 si 11 ani) si bebelusi (pana in 2 ani).

3) Alte optiuniAlegeti clasa la care doriti sa calatoriti si pana la trei companii aeriene preferate.

4) Cautare printre zboruri si rezervare Dupa introducerea tuturor criteriilor, apasati butonul "Cauta". Se va deschide o fereastra noua in care trebuie sa asteptati incarcarea rezultatelor. Cautarea zborurilor disponibile se realizeaza prin intermediul Amadeus E-power, iar tranzactiile sunt securizate prin criptare SSL (Secure Sockets Layer) pe 128 biti. Dupa afisarea zborurilor care se potrivesc cautarii dvs. veti gasi indrumari pas cu pas pentru realizarea rezervarii biletelor de avion dorite.