Certificare reducere emisii de CO2 - Cheap Flight Tickets

Certificare reducere emisii de CO2

Paravion.ro – prima agenţie de turism online din România care își neutralizează emisiile de CO2
 
Paravion.ro, cea mai mare agenție de turism online din România, care dispune de un portal online global de rezervări de bilete de avion, camere de hotel, vacanţe și închirieri auto a semnat un acord cu ALLCOT Group din Elveția pentru a-și calcula amprenta de CO2 și a-şi compensa emisiile de carbon pentru următorii trei ani. În mod normal, o agenţie de turism cu 50 de angajaţi generează aproximativ 30 de tone de CO2e, cea mai mare parte din emisii provenind din folosirea energiei electrice şi termice pentru birouri, dar şi din inevitabilele călătorii de afaceri. Reducerile de emisii alese pentru a compensa emisiile de gaze cu efect de seră generate de Paravion provin dintr-un proiect de carbon, verificat de catre organizația independentă Verified Carbon Standard (VCS).
 
 
"Suntem încântați că Paravion România a semnat acest acord important cu Allcot pentru a-și calcula și compensa emisiile de CO2. Suntem conștienți de schimbările climatice care ne afectează pe toți și dorim să demonstrăm prin acțiunile noastre că ne pasă de mediul în care trăim. Intenția noastră este să oferim și clienților posibilitatea să zboare sau să se cazeze fără emisii de carbon prin implementarea unui sistem online de calculare a amprentei de carbon pentru fiecare zbor sau rezervare de hotel și să extindem acest parteneriat și în celelalte țări în care Paravion operează, precum Turcia Ungaria, Bulgaria, Cipru și UK”, declară Remus Vişan, Director General Paravion.
 
Proiectul Paravion.ro de compensare a emisiilor de CO2 a fost implementat în România cu ajutorul CARBON EXPERT, partener oficial ALLCOT pentru Europa de Est. Serviciile ALLCOT oferă soluții de dezvoltare durabilă pentru companii de toate dimensiunile. Anul trecut, CARBON EXPERT a convins Hotelul Orhideea Residence & Spa să devină "verde". Directorul Orhideea Residence & Spa, Dragoș Penca, menționează: “De la semnarea acordului cu ALLCOT si CARBON EXPERT acum câteva luni, am observat o creștere a ratei de ocupare a hotelului și apariția anumit gen de clienți, care au ales hotelul nostru pentru aceste practici eco. Ne dorim să dezvoltăm un plan de sustenabilitate pe termen lung, care va promova Orhideea Residence & Spa printre puținele hoteluri verzi din Europa.”
 
“Este lăudabil că Paravion a decis să-și neutralizeze emisiile de carbon, devenind prima agenţie de turism din România care adoptă trendul verde. Sunt încrezătoare că și clienții Paravion vor reacționa prompt, precum în cazul Hotelului Orhideea Residence & Spa, iar alte hoteluri și agenții de turism din România vor urma", spune Casiana Fometescu, CARBON EXPERT.  
 
“ALLCOT este încântat de parteneriatul cu Paravion Tour România în călătoria lor spre dezvoltare durabilă și sustenabilitate, care vizează emisii zero cu costuri operaționale reduse. Turismul este unul din sectoarele cheie pe această piața în care PARAVION a decis să fie lider și pionier, în același timp”, Grattan MacGiffin, director comercial ALLCOT AG.
 
Despre PARAVION
PARAVION este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.
 
Despre ALLCOT Group
ALLCOT este o companie specializată în soluții de dezvoltare durabilă, pentru companii de toate dimensiunile. ALLCOT are sediul principal în Elveția și o echipă internațională care lucrează în Londra, Madrid, Varșovia, București și Sao Paolo. 
 
Despre CARBON EXPERT
CARBON EXPERT este un consultant independent, specializat în emisiile de CO2 și piețele internaționale de carbon voluntare, desfășurâdu-și activitatea în Europa de Est. Carbon Expert este partner oficial ALLCOT Group, reprezentând serviciile Allcot în Europa Centrala și de Est.