Filtreaza hotelurile

Recenzii oaspeti

In parteneriat cu TripAdvisor

  • (4 hoteluri)
  • (2 hoteluri)

Categorie hotel

Hoteluri in Calimanesti-Caciulata, Romania (9 hoteluri)

Data sosire: 23 ian. 2021 Data plecare: 26 ian. 2021 Nopti: 3 Numar camere: 1 Camera 1: 2 adulti

Cautare noua hoteluri

Alege destinatia

Data sosire:

Nopti:

Data plecare:

Numar camere:

Adulti: Copii:
Cauta
Calimanesti-Caciulata

Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Românesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din tara Româneasca Manastirea Ostrov, ctitorita; in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Calimanesti-Caciulata

Hotelul se afla in cadrul complexului Cozia-Caciulata-Oltul. Manastirea Cozia (ctitorita în 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Calea Lui Traian Nr. 495

Prin modul in care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru: -grupuri organizate -turism de afaceri (team-building-uri intalniri de afacericongrese, expozitii) -turism balnear (tratamente, aerosoli, ape termale). Manastirile si schiturile din judetul Valcea, Muzeul de icoane vechi din incinta Manastirii Cozia, Vestigiile romane (castrul Arutela,...

H. Caciulata

Hotelul CACIULATA si-a pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele. Toate acestea imbinate va descriu doar calitatea si profesionalismul ridicat la cea mai inalta treapta a celor ce vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat. Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti)...

Calimanesti-Caciulata

Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Str. Calea Lui Traian Nr 559

Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita în 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Calimanesti-Caciulata

Manastirea Cozia (ctitorita în 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi şi mai important monument de arhitectura şi arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita în 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Calimanesti-Caciulata

Vila are o pozitionare excelenta, fiind situata in apropierea complexului Cozia- Caciulata -Oltul. Este o constructie noua, finalizata in anul 2003. Manastirea Cozia (ctitorita în 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura şi arta medievala din aTara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita în 1500 de Neagoe Basarab; Ruinel...