Bilete avion Wizz Air - Zboruri Wizz Air - Paravion.ro

Bilete avion Wizz Air

Cauta informatii despre o companie aeriana
Wizz Air este o companie aeriana infiintata in anul 2003, cu 16 baze operationale in Europa, care furnizeaza bilete de avion pentru peste 250 de rute. In prezent, Wizz Air este cea mai mare companie de zboruri low cost din Romania si face legatura intre aproximativ 100 de destinatii din peste 35 de tari.
 

Wizz Air – limita de bagaje

 
Limita maxima admisa pentru bagajul de cabina este de 10 kg, dimensiuni 42x32x25 cm. Pentru bagaje de cabina de dimensiuni mai mari – 56x45x25 cm, la costul biletelor de avion se adauga un cost de 10 EUR/zbor.
In cazul bagajelor de cala, greutatea maxima admisa este de 32 kg, iar tariful pentru un astfel de bagaj este intre 15 si 35 EUR.
 

Wizz Air – bilete de avion pentru copii

 
Copiii pana in doi ani pot calatori in bratele adultului insotitor, platind o taxa de 25 EUR. Fiecare adult poate insoti un singur bebelus pe zbor si poate aduce la bordul navei cel mult un carucior, care este transportat gratuit. Copiii cu varsta pana in doi ani nu au dreptul la alte bagaje. 
Pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani, la rezervarea biletelor de avion se percepe tariful pentru adulti. 
 

Wizz Air – transportul animalelor

 
Wizz Air nu permite transportul animalelor vii, decat daca este vorba despre caini pentru nevazatori, caz in care, insotitorul trebuie sa aiba asupra sa actele care atesta ca este in conformitate cu reglementarile tarilor in care calatoreste. 
 

Wizz Air – check-in online

 
Serviciul de check-in online oferit de Wizz Air este disponibil incepand cu 30 zile inaintea imbarcarii si este gratuit. Pentru efectuarea check-in-ului online, aveti nevoie de ticketul de imbarcare imprimat, pe care il prezentati in aeroport, la poarta de imbarcare, alaturi de documentele de calatorie. Serviciul de check-in online devine indisponibil cu mai putin de 3 ore inaintea orei de decolare. 
 

Wizz Air – programe de fidelizare si puncte

 
Clientii Wizz Air au la dispozitie un sistem de reduceri si promotii, reunite sub numele de Wizz Discount Club. Cardul de membru costa 135 RON si aduce discount-uri de 45 RON de persoana, pentru fiecare zbor, la biletele de avion peste 39 RON. Membrii Wizz Discount Club beneficieaza de reduceri pentru familii si prietenii, astfel incat, insotitorii unui membru Wizz Discount Club pot otine reducerea aferenta daca rezervarea bileteleor de avion este efectuata pe numele membrului Wizz si acesta calatoreste pe aceeasi rezervare. Un membru Wizz poate obtine discount-uri pentru maxim 10 insotitori pe aceeasi rezervare. In plus, membrii Wizz Discount Club primesc oferte si promotii exclusive via e-mail. Taxa de membru in valoare de 135 RON se achita anual.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Wizz Air

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana