Bilete avion Vueling Airlines - Zboruri Vueling Airlines - Paravion.ro

Bilete avion Vueling Airlines

Cauta informatii despre o companie aeriana
Vueling Airlines este o compania aeriana spanioala, cu sediul in Barcelona. Compania a fost infiintata in 2004 si in prezent conecteaza peste 70 de destinatii. 
 

Vueling Airlines - limita de bagaj

Gaseste mai jos toate detaliile legate de politica de bagaje si tarifele aferente pentru zborurile companiei aeriene Vueling Airline.

 

Vueling Airlines - bilete de avion copii

 
Infantii pot calatori pe cursele Vueling Airlines pe locul unui adult insotitor, contra unei taxe de 15 euro/zbor. 
Copiii pana in 5 ani nu pot calatori neinsotiti, in timp ce pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 11 ani care calatoresc singuri, serviciul de insotire minori este obligatoriu. Pentru minorii peste 12 ani, serviciul este optional.
 

Vueling Airlines - transport animale

 
Transportul animalelor la bordul aeronavelor Vueling este permis doar pentru animalele de dimensiuni mici - caini si pisici, ca bagaj de mana, in cabina pasagerilor. Compania nu ofera serviciu de transport la cala sau in sistem cargo pentru animale. 
Pentru transportul animalelor in cabina pasagerilor, tarifele sunt: 25 euro pentru zborurile interne si 40 euro pentru zborurile internationale si zborurile catre Insulele Canare. 
 

Vueling Airlines - check-in online

 
Compania aeriana Vueling pune la dispozitia tuturor pasagerilor sai serviciul de check-in online in mod gratuit. Serviciul este disponibil incepand cu 7 zile inaintea datei de zbor si devine inaccesibil incepand cu 4 ore inaintea decolarii. 
 

Vueling Airlines - programe de fidelizare si puncte

 
Punto este programul de fidelizare oferit de Vueling Airlines tuturor pasagerilor sai. Prin inregistrarea in program, calatorii pot acumula mile in functie de distantele parcurse si de serviciile conexe achizitionate. Cand se ating praguri specifice programului de fidelizare, calatorii pot schimba milele in puncte, pe baza carora sa rezerve alte bilete de avion sau sa beneficieze de alte servicii conexe la bordul aeronavelor Vueling. 
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Vueling Airlines

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana