Bilete avion Tarom - Zboruri Tarom - Paravion.ro

Bilete avion Tarom

Cauta informatii despre o companie aeriana
Tarom, Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei, infiintata in 1954, isi desfasoara in prezent activitatea sub autoritatea Ministerului Transportului si opereaza peste 50 de destinatii nationale si internationale.
 

Tarom - limita de bagaje

 
Pasagerii Tarom pot transporta bagaje conform politicii companiei, detaliata aici.
 

Tarom - bilete de avion pentru copii

Pasagerilor minori care calatoresc cu Tarom li se percepe o taxa de 40 euro/sector de zbor pentru cursele externe, respectiv 30 euro/sector de zbor pentru cursele interne. 
Copiii cu varste intre 2 si 12 ani pot calatori neinsotiti pe cursele Tarom, daca parintele sau tutorele legat anunta reprezentantii companiei si plateste un bilet dus-intors pentru un insotitor numit de compania aeriana.
 

Tarom - transportul animalelor

 
Pe cursele operate de compania Tarom, este permis transportul cainilor si pisicilor, transportate in cusca standard IATA. In cabina de zbor, pasagerilor le este permis sa transporte caini si pisici in custi speciale, cu o greutate maxima de 5kg, dimensiuni 42x30x21 cm. 
Pentru animalele mai mari, care depasesc limita maxima admisa in cabina si sunt transportate la cala, pasagerii vor trebui sa achite o taxa pentru excedent de bagaj, in functie de greutatea animalului si a custii.  
Nu este permis transportul animalelor de companie pe rutele catre urmatoarele destinatii: Marea Britanie, Irlanda si Emiratele Arabe Unite.
 

Tarom - check-in online

 
Compania ofera un bonus de 2 kg la bagajul de cala pentru toti pasagerii care efectueaza check-in-ul online. Serviciul este gratuit si este disponibil incepand cu 30 de ore inaintea orei de decolare si se inchide cu 1 ora inaintea inceperii zborului
 

Tarom - programe de fidelizare si puncte

 
Programul de fidelizare Tarom – Flying Blue, include o retea de peste 1000 de destinatii si presupune adunarea de Mile, care se adauga sub forma de puncte in contul pasagerilor. Ulterior, punctele pot fi schimbate in bilete de avion spre alte destinatii, la alegerea pasagerilor.  Flying Blue este un principiu fondat de AIR France si KLM, la care au aderat si Air Europa, Kenya Airways si Aircalin. 
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Tarom

Toate destinatiile
Clasa de zbor Bagaj de mana Primul bagaj de cala Al doilea bagaj de cala
Economy class gratuit (1 piesa - 22in x 16in x 8in (55cm x 40cm x 20cm) greutate maxima: 22lbs (10kg)) gratuit (1 piesa cu o greutate de maxim de 50lbs/23 kg si 62.2 in/158 cm (inaltime + latime + lungime) 50 EUR (1 piesa cu a greutate de maxim de 50lbs/23 kg si 62.2 in/158 cm (inaltime + latime + lungime)
Business class gratuit (1 piesa - 22in x 16in x 8in (55cm x 40cm x 20cm) greutate maxima: 22lbs (10kg)) gratuit (3 piese fiecare cu a greutate de maxim de 50lbs/23 kg si 62.2 in/158 cm (inaltime+latime+lungime) gratuit (3 piese fiecare cu greutate de maxim de 50lbs/23 kg si 62.2 in/158cm (inaltime+latime+lungime)