Bilete avion Scandinavian Airlines - Zboruri Scandinavian Airlines - Paravion.ro

Bilete avion Scandinavian Airlines

Cauta informatii despre o companie aeriana
Scandinavian Airlines este linia aeriana declarată cea mai punctuală din Europa conform unui raport al Asociației Europene a liniilor aeriene (AEA) si opereaza curse aeriene regulate pe ruta Bucuresti - Copenhaga cu legaturi excelente in tarile scandinave si baltice.
 
Prin cele trei hub-uri din Copenhaga, Stockholm si Oslo, SAS va ofera cea mai mare varietate de destinatii precum Seattle, New York, Washington, Beijing, Dubai,etc.
SAS Danemarca deserveste 50 de destinatii in 23 de tari si are o flota formata din 52 de aeronave, fiind si membru fondator a aliantei aeriene Star Alliance.
 

Scandinavian Airlines - politica de bagaje

Compania aeriana Scandinavian Airline are urmatorea politica de bagaje, detaliata aici.
 

Scandinavian Airlines - bilete de avion pentru copii

 
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani, nu este obligatoriu sa aiba loc rezervat in avion, ei pot fi transportati in bratele adultului insotitor, pe locul acestuia. Copiii pana in 5 ani nu pot calatori decat insotiti de un parinte sau un tutore legal pe cursele Scandinavian Airlines. 
Pentru copiii cu varsta intre 5 si 11 ani care calatoresc singuri, compania aeriana ofera serviciul de insotire a minorilor. In cazul minorilor peste 11 ani care calatoresc singuri, serviciul de insotire este optional. 
 

Scandinavian Airlines - transportul animalelor

 
Animalele vii de mici dimensiuni pot calatori pe cursele Scandinavian Airlines daca sunt transportate in custi speciale, care se incadreaza in dimensiunile 40x25x23cm. Pentru a fi transportate in cabina pasagerilor, cusca si animalul trebuie sa nu depaseasca limita maxima admisa de 8kg. In caz contrat, animalul va fi transportat la cala. 
 

Scandinavian Airlines - check-in online

 
Compania aeriana Scandinavian Airlines ofera in mod gratuit tuturor pasagerilor sai serviciul de check-in online. Astfel, pentru calatorii cu bilete rezervate, serviciul poate fi accesat incepand cu 22 de ore inaintea decolarii si devine inaccesibil cu 60 de minute inainte de zbor. 
 

Scandinavian Airlines - programe de fidelizare si puncte

 
Ca membra fondatoare a Star Alliance, prin programul de fidelitate EuroBonus oferit de SAS Scandinavian Airlines puteti acumula puncte atat pe zborurile SAS cat si pe cele ale celorlalte companii membre Star Alliance precum si prin cazarile la hoteluri sau inchirieri de masini de la firmele colaboratoare. Ca membru EuroBonus veti avea beneficii care vor face calatoria dumneavoastra mult mai comfortabila si mai placuta.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Scandinavian Airlines

Toate zborurile
Clasa de zbor Bagaj de mana Primul bagaj de cala Al doilea bagaj de cala
Economy class gratuit (cu dimensiuni totale de 45 inches (115cm)/ 17.6 lbs (8kgs)) gratuit (cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) / 50 lbs (23kgs)) $65 ( intre Europa/SUA) $40 (Europa & Scandinavia) $25 (Curse interne: Danemarca, Norvegia, Suedia) (cu dimensiuni totale de 62 inches (158cm) / 50 lbs (23kgs))
Premium economy class gratuit (cu dimensiuni totale de 45 inches (115cm) / 17.6 lbs (8kgs)) gratuit (cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) / 50 lbs (23kgs)) gratuit (cu dimensiuni totale de 62 inches (158cm) / 50 lbs (23kgs))
Business class gratuit (cu dimensiuni totale de 45 inches (115cm) / 17.6 lbs (8kgs)) gratuit (cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) / 70 lbs (32kgs)) gratuit (cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) / 70 lbs (32kgs))