Bilete avion Ryanair - Zboruri Ryanair - Paravion.ro

Bilete avion Ryanair

Cauta informatii despre o companie aeriana
 
Ryanair este o companie de bilete avion low-cost, cu peste 1600 de zboruri zilnice, care conecteaza peste 180 de destinatii, in 29 de tari. 
 

Ryanair- limita de bagaje

 
Pasagerii Ryanair trebuie sa respecte o politica de bagaje care presupune un singur bagaj de mana, in limita a 10kg, de dimensiuni 55x40x20cm. Pentru bagaje mai mari sau mai grele se aplica politica bagajului de cala, conform careia, fiecare pasager Ryanair poate transporta la cala bagaje in limita a 50-60kg, fiecare piesa de bagaj avand o limita de maxim 32kg.
 
Daca bagajul depaseste aceasta greutate, se va percepe o taxa separata, numita exces de bagaj. Limitele de bagaj pentru pasagerii Ryanair nu pot fi redistribuite.
 

Ryanair - bilete de avion pentru copii

 
Pentru copiii cu varste mai mici de 2 ani, compania Ryanair percepe o taxa de bebelus in valoare de 20 euro pentru fiecare zbor. Tinerii si copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani achita pentru biletele de avion aceleasi tarife care se aplica pasagerilor adulti. 
 
Compania nu asigura transport gratuit pentru bagaje in cazul infantilor, insa caruciorul poate fi transportat gratuit. Pentru transportarea scaunului pentru copii se percepe o taxa intre 10 si 20 de euro. 
 

Ryanair - transportul animalelor

 
Compania Ryanair nu permite transportul animalelor vii la bordul aeronavelor. Exceptie fac cainii insotitori pentru persoanele nevazatoare. Pentru acestia, insotitorul trebuie sa asigure documente in conformitate cu legislatia din tarile in care calatoreste.
 

Ryanair - check-in online

 
Pentru compania Ryanair, serviciul de check-in online este obligatoriu si gratuit, fiind singura forma de check-in admisa. Serviciul devine disponil pentru toti pasagerii cu bilete de avion, cu 7 zile inaintea datei de decolare, iar termenul limita pentru efectuarea check-in-ului este cu 2 ore inaintea orei de decolare.
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Ryanair

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana