Bilete avion Pegasus Airlines - Zboruri Pegasus Airlines - Paravion.ro

Bilete avion Pegasus Airlines

Cauta informatii despre o companie aeriana
Pegasus Airlines este o companie aeriana turceasca, infiintata in urma cu peste 20 de ani, cu sediul la Halkali, Istanbul. Compania efectueaza zboruri low-cost atat in Turcia, cat si in Europa si Asia. 
 

Pegasus Airlines - limita de bagaje

 
Pasagerii companiei aeriene Pegasus Airlines sunt rugati sa se limiteze la un singur bagaj de mana. Acesta trebuie sa se incadreze in 115cm (suma dimensiunilor lungime, latime si inaltime) si nu trebuie sa depaseasca 10kg. Bagajele care nu indeplinesc aceste conditii vor fi considerate exces de bagaj si vor fi transportate la cala in mod gratuit in limita a 15kg pentru zborurile interne, respectiv 20kg pentru zborurile externe. 
 

Pegasus Airlines - bilete de avion pentru copii

 
Pe parcursul zborurilor la bordul aeronavelor Pegasus Airlines, inantii pot ocupa acelasi loc cu adultii insotitori, insa un adult nu poate transporta mai mult de 1 copil cu varsta pana in 2 ani. 
Pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani este obligatoriu sa existe un parinte sau un tutore legal insotitor. In caz contrat, transportul acestora este interzis. 
Minorii cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani pot fi transportati la bordul avioanelor Pegasus Airlines neinsotiti doar pe zborurile interne, sub supravegherea membrilor echipajului.
 

Pegasus Airlines - transportul animalelor

 
Compania aeriana Pegasus Airlines permite transportul animalelor vii de mici dimensiuni - doar pisici, caini si pasari in cabina pasagerilor, daca acestea sunt transportate in custi care se incadreaza in dimensiunile 55x0x20cm si nu depasesc limita maxima admisa de 5kg. In caz contrar, animalul va fi transportat la cala. Taxa pentru transportul animalelor pe zborurile interne este de 10 euro/zbor, in timp ce pentru zborurle internationale se plateste o taxa de 20 euro/zbor. 
 

Pegasus Airlines - check-in online

 
Pasagerii curselor Pegasus Airlines beneficiaza in mod gratuit de serviciul de check-in online prin intermediul agentiei AirWay. Sistemul este disponibil tuturor calatorilor si poate fi accesat incepand cu 30 de ore inaintea orei decolarii, insa devine inaccesibil cu 60 de minute inaintea orei de zbor de pe biletul de avion.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Pegasus Airlines

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana