Bilete avion OLYMPIC AIR - Zboruri OLYMPIC AIR - Paravion.ro

Bilete avion OLYMPIC AIR

Cauta informatii despre o companie aeriana
Olympic Air este o companie aeriana din Grecia, fondata in 2009. Compania deserveste peste 35 de destinatii interne si internationale. 
 

Olympic Air - limita de bagaj

Compania aeriana Olympic Air aplica urmatoarea politica de bagaje, detaliata in cele ce urmeaza.

 

Olympic Air - bilete de avion pentru copii

 
Infantii pot calatori pe cursele Olympic Air doar insotiti de un adult - parinte sau tutore legal si pot fi transportati pe locul acestuia, in mod gratuit. 
Copiii intre 5 si 12 ani, care calatoresc neinsotiti, pot fi transportati doar beneficiind de serviciul de insotire de  minori, pentru o taxa de 10 euro pe zborurile nationale si 25 euro pentru zborurile internationale. 
Minorii peste 12 ani, care calatoresc neinsotiti, pot beneficia de serviciul de insotire minori, optional. 
 

Olympic Air - transport animale

 
Transportul animalelor vii la cala aeronavelor Olympic Air este interzisa prin politica companiei. Pentru animalele de dimensiuni mici, compania ofera serviciul de transport in cabina pasagerilor, daca animalele de companie sunt transportate in custi speciale, de dimensiuni 40x25x25, in ilmita a 8kg. Taxa pentru zborurile interne este de 20 euro, iar pentru zborurile internationale se plateste 35 euro/cursa.
 

Olympic Air - check-in online

 
Compania aeriana Olympic Air pune la dispozitia tuturor pasagerilor sai, in mod gratuit, serviciul de check-in online. Acesta poate fi accesat cu 48 de ore inaintea decolarii si devine indisponibil cu 30 de minute inaintea orei de zbor. 
 

Olympic Air - programe de fidelizare si puncte

 
Travelair Club Program este programul de fidelizare dedicat pasagerilor Olympic Air, prin care calatorii acumuleaza mile, in functie de numarul de zboruri, distantele parcurse si serviciile achizitionate. In baza acestor mile, pasagerii pot achizitiona alte bilete de avion pentru calatorii ulterioare. 
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

OLYMPIC AIR

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana