Bilete avion KLM Royal Dutch Airlines - Zboruri KLM Royal Dutch Airlines - Paravion.ro

Bilete avion KLM Royal Dutch Airlines

Cauta informatii despre o companie aeriana
KLM Romania apartine KLM Royal Dutch Airlines, compania nationala a Olandei, infiintata in 1919. In prezent, compania este membra a grupului Air France si deserveste peste 230 de destinatii din 113 tari din intreaga lume. 
 

KLM Romania - politica de bagaje

Politica de bagaje a KLM Romania este detaliata mai jos. Pentru a merge direct la limita de bagaje si tarifele aferente, apasati aici.
 

KLM Romania - bilete de avion pentru copii

 
Copilul dumneavoastra poate calatori si in propriul sau scaun de siguranta, daca acesta poate fi atasat de scaunul avionului cu centura de siguranta sau poate calatori pe acelasi loc cu adultul insotitor. Un adult poate calatori cu maxim doi copii. Conform regulilor de siguranta, puteti tine in brate doar un copil; pentru al doilea copil puteti rezerva un loc.
Copiii cu varsta intre 5 si 12 ani pot calatori singuri doar daca folosesc Serviciul pentru Minori Neinsotiti.  Copiilor intre 12 si 17 ani li se permite sa calatoreasca singuri, dar pot folosi si Planete Bleue, un serviciu ce poate fi oferit tinerilor care calatoresc singuri. In cadrul acestui serviciu , tinerii pasagerii sunt preluati de la inregistrare si insotiti pana in momentul in care ajung la destinatia finala unde ii asteapta o persoana desemnata de familie .
 

KLM Romania - transportul cu animale

 
Animalele de companie de dimensiuni mici pot fi transportate in cabina pasagerilor, daca sunt adapostite in custi speciale nu mai inalte de 20cm si daca se incadreaza in limita maxima de greutate admisa de 6kg. Daca greutatea animalului depaseste aceasta limita, cusca va fi transportata la cala sau in sistem cargo, daca animalul este neinsotit. 
Taxele pentru fiecare animal depind de ruta pe care se efectueaza zborul si de distanta parcursa.
 

KLM Romania - check-in online

 
Serviciul de check-in online oferit de compania KLM este disponibil tuturor pasagerilor cu bilete de avion si cu o conexiune la internet. Serviciul este disponibil in mod gratuit incepand cu 30 de ore inaintea decolarii si devine inaccesibil incepand cu 1 ora inaintea zborului.
 

KLM Romania - programe de fidelizare si puncte

 
Flying Blue este un program unic oferit de KLM si Air France tuturor pasagerilor. Calitatea de membru va ofera posibilitatea sa acumulati puncte de fiecare data cand calatoriti cu KLM, Air France sau orice alta companie membra SKY TEAM.
Exista mai multe tipuri de carduri:
  • FLYING BLUE SILVER
  • FLYING BLUE GOLD
  • FLYING BLUE PLATINUM
Pentru orice mila zburata cu KLM, Air France sau orice alta companie membra Sky Team, pasagerii sunt rasplatiti cu mile. Exista doua tipuri de mile: Award Mile si Level Mile.
 
Award Miles se vor transforma ulterior in beneficii cum ar fi: Bonusuri in momentul rezervarii unui hotel-partener sau in momentul inchirierii unei masini;
 
Level Miles va ajuta sa treceti la un alt nivel in cadrul programului Flying Blue: de la Ivory la Silver, Gold sau Platinum.
 
Culoarea fiecarui card de fidelitate reprezinta nivelul in cadrul programului Flying Blue. Fiecare nivel va ofera alte privilegii si beneficii.
 
 
 

Politici de bagaje

Politica de bagaje nu este disponibila.