Bilete avion Germanwings - Zboruri Germanwings - Paravion.ro

Bilete avion Germanwings

Cauta informatii despre o companie aeriana
Germanwings este o companie aeriana de tip low-cost, detinuta in totalitate de Lufthansa, cu cele mai importante huburi pe Aeroportul Cologne Bonn si Aeroportul din Stuttgart. In prezent, compania deserveste peste 80 de destinatii.
 

Germanwings - limita de bagaje

 
Pasagerii Germanwings pot transporta in cabina cate un bagaj de mana, care se incadreaza in dimensiunile 55x40x20cm, in limita a 8kg, pentru care compania percepe o taxa de 5 euro la plata online, respectiv 10 euro la plata in aeroport, pentru destinatiile europene. Pentru cursele nationale, tarifele sunt de 6 euro/kg pentru plata online, respectiv 12 euro/kg pentru plata in aeroport. 
 
Bagajele care depasesc limita de 8kg vor vi transportate la cala, in functie de greutate, astfel: peste 23kg, compania percepe o taxa de 7 euro/kg pentru zborurile europene si 8,33 euro/kg pentru zborurile nationale. 
 

Germanwings - bilete de avion pentru copii

 
Pasagerii Germanwings care calatoresc impreuna cu infanti, trebuie sa achite o taxa de bebelus in valoare de 15 euro, fara sa fie nevoiti sa cumpere un bilet de avion cu loc. Fiecare adult poate transporta un singur infant. Pentru un al doilea infant, pasagerii Germanwings trebuie sa rezerve un loc separat si sa aiba scaun special pentru transportul copiilor cu varsta pana in 2 ani.
 
Copiii pana in 11 ani care calatoresc fara parinti sau fara un tutore legal sunt considerati neinsotiti si li se poate asigura un insotitor din partea companiei aeriene. Parintii sau tutorele legal trebuie sa anunte compania imediat ce s-a facut rezervarea si sa solicite serviciile de escortare, care sunt obligatorii pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani.
 

Germanwings - transportul animalelor

 
Pe cursele Germanwings este permis transportul animalelor vii de dimensiuni mici, atat in cabina, cat si in cala aeronavei. Pentru transportul in cabina, stapanii trebuie sa transporte animalele in custi speciale, de dimensiuni 25,5x40x40cm, care sa intre sub scaunul din fata si care sa nu depaseasca greutatea maxima admisa de 8kg. 
 
Taxa pentru astfel de transporturi este de 25 euro pentru zborurile in cadrul Europei si 30 euro pe teritoriul Germaniei. Cainii insotitori pentru persoanele nevazatoare pot fi transportati gratuit.
 

Germanwings - check-in online

 
Serviciul de check-in online aferent curselor Germanwings este disponibil tuturor pasagerilor cu bilete de avion rezervate. Pasagerii pot accesa serviciul incepand cu 72 de ore inaintea orei de decolare si isi pot imprima singuri cartea de imbarcare, acasa sau la birou. Seriviciul devine inaccesibil cu 3 ore inainte de zbor.
 

Germanwings - programe de fidelizare si puncte

 
Programul de fidelizare oferit de Germanwings se numeste Miles&More. Compania, a intrat recent in acest program, fiind detinuta de Luftahnsa, membru fondator al aliantei aeriene Star Alliance. Programul de fidelizare Germanwings presupune ca distantele parcurse de pasageri la bordul aeronavelor companiei se transforma in puncte, care ulterior pot fi folosite pentru a achizitiona alte bilete de avion. 
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Germanwings

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana