Bilete avion Flydubai - Zboruri Flydubai - Paravion.ro

Bilete avion Flydubai

Cauta informatii despre o companie aeriana
Flydubai este o companie aeriana low-cost cu sediul in Dubai, infiintata in anul 2008. In prezent, compania efectueaza curse care fac legatura intre peste 60 de destinatii. 
 

Flydubai - limita de bagaje

 
Politica de bagaj la bordul aeronavelor Flydubai presupune ca pasagerii au voie sa transporte in mod gratuit un bagaj de mana in cabina pasagerilor daca acesta se incadreaza in dimensiunile 56x45x25cm, in limita a 7kg pentru zborurile la clasa economica, respectiv 15kg la clasa business. 
La cala se pot transporta pana la 3 bagaje de pasager, atat timp cat fiecare bagaj cantareste mai putin de 32kg si se incadreaza in dimensiunile 75x55x35cm. 
 

Flydubai - bilete de avion pentru copii

 
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani pot calatori pe acelasi loc cu adultul insotitor. Minorii pana in 12 ani nu pot calatori neinsotiti, iar compania nu pune la dispozitia pasagerilor un serviciu de escorta a minorilor. 
Copiii si tinerii peste 12 ani pot calatori neinsotiti la bordul avioanelor Flydubai si vor plati bilet de avion intreg. 
 

Flydubai - transport animale

 
Compania aeriana Flydubai nu permite transportul animalelor la bordul aeronavelor sale. 
 

Flydubai - check-in online

 
Compania aeriana Flydubai pune la dispozitia calatorilor pentru rutele Dubai - Bahrain, Doha, Kuwait sau Muscat serviciul de check-in online in mod gratuit. Pasagerii pot accesa serviciul incepand cu 24 de ore inaintea decolarii. Serviciul devine inaccesibil incepand cu 4 ore ianintea zborului.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Flydubai

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana