Bilete avion Finnair - Zboruri Finnair - Paravion.ro

Bilete avion Finnair

Cauta informatii despre o companie aeriana
Finnair este compania aeriana nationala a Finlandei, fondata in 1923, membra a aliantei aeriene OneWorld Alliance. In ultimii ani Finnair s-a manifestat ca un jucator important in traficul aerian dintre Europa si Orientul Indepartat, cu destinatii care includ India : Delhi si Mumbai, China : Beijing, Shanghai, Hong Kong siGuangzhou, Japonia : Tokyo, Osaka si Nagoya,   Tailanda : Bangkok, iar din iunie 2008 Coreea de Sud : Seul.
 
Rutele europene ale Finnair si orarul de zbor asigura legaturi rapide cu destinatiile din Orientul Indepartat. Cele mai noi destinatii europene ale Finnair sunt  Bucuresti,  Liubliana, Gdansk si Lisabona.
Finnair are 14 destinatii in Finlanda, rutele domestice fiind cele mai frecvente din lume, relativ la numarul de locuitori. In plus, Finnair opereaza zboruri charter catre peste 60 de destinatii , in principal in zona Mediteraneana, insulele Canare, Asia de sud-est, Caraibe si America de Sud.
 

Finnair - limita de bagaje

Toate detaliile despre politica de bagaje si tarifele practicate le gasiti detaliate aici.
 

Finnair - bilete de avion pentru copii

 
Ca in cazul celor mai multe companii aeriene, infantii pot calatori la bordul avioanelor Finnair doar insotiti, pe locul unuia dintre adulti. Copiii pana in 5 ani nu pot calatori decat insotiti de un parinte sau un tutore legal, pe un loc separat in avion. 
 
Pentru copiii cu varste intre 5 si 11 ani care calatoresc singuri, compania ofera serviciul de insotire a minorilor, care este disponibil in mod optional si pentru copiii si tinerii cu varste peste 12 ani care calatoresc neinsotiti.
 

Finnair - transportul animalelor

 
Animalele vii de dimensiuni mici pot fi transportate la bordul aeronavelor Finnair daca sunt adapostite in custi speciale si nu depasesc limita maxima de greutate. 
Astfel, pentru a putea calatori in cabina pasagerilor, cainile si pisicile trebuie sa fie transportate in cutii speciale, de dimensiuni 22x18x10, in limita a 8kg. Taxa, in functie de distanta si destinatie, se incadreaza intre 30 euro si 100 euro/zbor. 
Toate animalele care depasesc aceste limite, dar se incadreaza in regulile companiei pentru transportul animalelor, vor fi mutate la cala sau transportate in sistem cargo. Taxa, in functie de greutatea animalului si distanta, se incadreaza intre 5 si 30 euro/kg.
 

Finnair - check-in online

 
Compania aeriana Finnair pune la dispozitia pasagerilor sai sistemul de check-in online in mod gratuit. Serviciul poate fi accesat incepand cu 36 de ore inaintea decolarii.
 

Finnair - programe de fidelizare si puncte

 
Ca membra a aliantei One World, Finnair a construit programul de fidelizare Finnair Plus, care este destinat tuturor pasagerilor companiei care se inscriu. Programul presupune acumularea de mile in functie de distantele parcurse la bordul aeronavelor Finnair sau al altor companii membre One World. La acestea se adauga si serviciile conexe sau produsele achizitionate de la partenerii companiei. Milele astfel acumulate se transforma in puncte si pot fi folosite pentru rezervarea altor bilete de avion sau pentru diferite beneficii la bordul avionului. 
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Finnair

Catre/din America de Nord
Clasa de zbor Bagaj de mana Primul bagaj de cala Al doilea bagaj de cala
Economy class gratuit (1 piesa - 22in x 18in x 10in (56cm x 45cm x 25cm) greutate maxima 8kg (17.5lb) gratuit (1 piesa - Dimensiuni totale de maxim 158cm (62in) greutate maxima 23kg (53lb)
Business class gratuit (2 piese - greutate combinata de maxim 10kg (22lb) 1bagaj dimensiuni totale de maxim 22in x 18in x 10in (56cm x 45cm x 25cm) si o servieta sau laptop) gratuit (2 piese - cu dimensiuni totale de maxim 158cm (62in) greutate maxima 23kg (53lb)