Bilete avion Etihad Airways - Zboruri Etihad Airways - Paravion.ro

Bilete avion Etihad Airways

Cauta informatii despre o companie aeriana
Etihad Airways este compania aeriana nationala a Emiratelor Arabe Unite, infiintata in 2003. In prezent, compania deserveste peste 60 de destinatii. 
 

Etihad Airways - limita de bagaj

Politica de bagaje si tarifele aferente sunt detaliate mai jos.
 

Etihad Airways - bilete de avion pentru copii

 
Infantii pot calatori la bordul aeronavelor Etihad Airways doar insotiti de un adult, pe al carui loc pot fi transportati, contra unei taxe de 10% din biletul avionului. 
Copiii pana in 5 ani nu pot calatori neinsotiti de un adult - parinte sau tutore legal. Minorii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, care calatoresc neinsotiti, pot beneficia de serviciul de insotire minori oferit de compania aeriana, contra unei taxe specifice, in functie de distanta. 
Minorii peste 12 ani, care calatoresc neinsotiti, pot beneficia de sistemul de escorta, in mod optional. 
 

Etihad Airways - transport animale

 
Transportul animalelor este interzis la bordul avioanelor Etihad Airways. Exceptie fac soimii, care pot calatori in cabina pasagerilor daca se incadreaza in limita de greutate maxima admisa de 3kg. 
 

Etihad Airways - chack-in online

 
Compania aeriana Etihad Aieways pune la dispozitia pasagerilor sai un serviciu de check-in online, oferit gratuit. Serviciul este disponibil incepand cu 24 de ore inaintea decolarii si devine inaccesibil cu 2 ore inainte de zbor. 
 

Etihad Airways - programe de fidelizare si puncte

 
Etihad Guest este programul de fidelizare destinat pasagerilor Etihad Airways, prin care calatorii pot acumula mile, in functie de zborurile efectuate si distantele parcurse. Milele adaugate pe cardul fiecarui membru al clubului se pot transforma in puncte, pentru achizitionarea altor bilete de avion sau pentru a beneficia de alte servicii conexe oferite de companie sau de partenerii sai. 
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Etihad Airways

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana