Bilete avion Emirates - Zboruri Emirates - Paravion.ro

Bilete avion Emirates

Cauta informatii despre o companie aeriana

Emirates Airlines este compania aeriana care poate fi un exemplu pentru serviciile excelente, comfort exceptional si tehnologie superioara. Emirates opereaza una dintre cele mai tinere flote din lume, iar innoirea permanenta garanteaza pasagerilor o experienta de zbor superioara. Emirates ofera pasagerilor sai un mediu de zbor confortabil si relaxant. Emirates opereaza in 101 de destinatii in intreaga lume. Hub-ul Emirates este Dubai, o destinatie turistica spectaculoasa. 

 

Emirates Airlines - politica de bagaje

Mai jos puteti gasi toate detaliile legate de limita de bagaje si tarifele aferente.
 

Emirates Airlines - bilete de avion pentru copii

 
Infantii pot calatori la bordul aeronavelor Emirates Airlines pe locul adultului insotitor. Un adult poate transporta maxim 2 infanti/zbor, pentru al doilea infant trebuie rezervat un loc separat in avion. 
Copiii cu varsta pana in 5 ani nu au voie sa calatoreasca singuri. Intre 5 si 12 ani, copiii care calatoresc neinsotiti trebuie sa beneficieze obligatoriu de serviciul de insotire a minorilor, oferit contra cost de compania Emirates Airlines. Pentru copiii si tinerii cu varsta cuprinsa intre 13 si 18 ani, serviciul este optional. 
 

Emirates Airlines - transportul animalelor

 
Transportul animalelor la bordul avioanelor Emirates Airlines este permis doar in cala sau in sistem cargo. In cabina pasagerilor se pot transporta doar soimi pe ruta Dubai - Pakistan si caini insotitori pentru persoanele nevazatoare. 
Pentru animalele transportate la cala sau in sistem cargo, compania percepe taxe specifice excesului de bagaje. 
 

Emirates Airlines - check-in online

 
Prestigioasa companie aeriana ofera tuturor pasagerilor sai in mod gratuit serviciul de check-in online. Serviciul poate fi accesat incepand cu 24 de ore inaintea decolarii si devine inaccesibil cu 90 de minute inainte de ora decolarii. 
 

Emirates Airlines - programe de fidelizare si puncte

 
Cand veti deveni membru Skywards, veti avea acces la servicii si beneficii, pe care alte programe de fidelitate nu vi le ofera. Daca aveti in cont minimum 10000 Mile puteti zbura gratis cu Emirates in peste 72 de destinatii din lume. Cu minimum 5000 mile, va puteti upgrada biletul de avion de la economic la business, sau de la business la first class, pe orice zbor operat de Emirates si SriLankan. In plus, cu milele acumulate, puteti obtine nopti de cazare gratuite la toate hotelurile partenere, sau puteti inchiria masini gratis de la companiile de rent a car partenere.
 
 
Membrii Skywards care zboara cu Emirates, au acces la o multime de privilegii oferite de catre compania aeriana. Dintre acestea fac parte:
 
- facilitati oferite in obtinerea vizei pentru Dubai, 
- posibilitatea alegerii de meniuri speciale in timpul zborului,
- rapiditate in efectuarea check-in ului la aeroport.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Emirates

Catre/din/via Statele Unite
Clasa de zbor Bagaj de mana Primul bagaj de cala Al doilea bagaj de cala
Economy class gratuit (1 bagaj - 22in x 15in x 8in (55cm x 38cm x 20cm)/15 lbs (6.8kgs). Atentie bagajele cu rotile incorporate si maner retractabil vor fi acceptate ca bagak de cabina doar daca suma dimensiunilor (latime, lungime, inaltime este de maxim 45in) gratuit (2 bagaje - Cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) / 50 lbs (23kgs) pe bagaj. Dimensiunile totale ale ambelor bagaje nu trebuie sa depaseasca 107in (272cm).) gratuit (2 bagaje - Cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) / 50 lbs (23kgs) pe bagaj. Dimensiunile totale ale ambelor bagaje nu trebuie sa depaseasca 107in (272cm).)
Business class gratuit (2 piese de bagaj de mana: o (1) servieta plus ori o (1) poseta sau o (1) hSUA de haine, toate supuse urmatoarelor reguli de greutate si dimensiuni : servieta: 18in x 14in x 8in (45.7cm x 35.5cm x 20cm) , poseta: 22in x 15in x 8in (55cm x 38cm) gratuit (2 bagaje - cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) fiecare /50 lbs (23kgs) maxim per bagaj) gratuit (2 bagaje - cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) fiecare /50 lbs (23kgs) maxim per bagaj)
First class gratuit (2 piese de bagaj de mana: o (1) servieta plus ori o (1) poseta sau o (1) hSUA de haine, toate supuse urmatoarelor reguli de greutate si dimensiuni : servieta: 18in x 14in x 8in (45.7cm x 35.5cm x 20cm) , poseta: 22in x 15in x 8in (55cm x 38cm) gratuit (2 bagaje - Cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) /70 lbs (32kgs) maxim per bagaj) gratuit (2 bagaje - Cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158cm) /70 lbs (32kgs) maxim per bagaj)