Bilete avion easyJet - Zboruri easyJet - Paravion.ro

Bilete avion easyJet

Cauta informatii despre o companie aeriana
EasyJet este cea mai mare companie aeriana din Marea Britanie, cu centrul pe Aeroportul Luton din Londra. In prezent, compania inregistreaza aproximativ 600 de rute in peste 30 de tari si este a doua companie low-cost din Europa, dupa Ryanair.
 

EseayJet - limita de bagaje

 
Pasagerii companiei EasyJet pot transporta in cabina aeronavei bagaje care se incadreaza in dimensiunile 56x45x25 cm, in limita a 10kg. Excesul de bagaje va fi transportat la cala, in limita a 20kg, pentru o taxa de 30 euro pe bucata, daca inregistrarea s-a facut online. Pentru bagajele inregistrate in aeroport, taxa este de 50 euro/bucata.
 

EasyJet - transportul animalelor

 
Compania EasyJet nu permite transportul animalelor de companie, cu exceptia cainilor insotitori pentru nevazatori. Stapanii cainilor insotitori trebuie sa poarte asupra lor documentele conform legislatiei din tarile in care calatoresc cu privire la animalele de companie.
 

EasyJet - check-in online

 
Serviciul de check-in online oferit de compania EasyJet este accesibil de catre toti pasagerii care calatoresc pe rutele companiei. Serviciul este disponibil in mod gratuit incepand cu 30 de zile inaintea datei de decolare, insa nu mai poate fi accesat cu 2 ore inaintea orei zborului.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

easyJet

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana