Bilete avion Darwin Airlines Sa - Zboruri Darwin Airlines Sa - Paravion.ro

Bilete avion Darwin Airlines Sa

Cauta informatii despre o companie aeriana

BABOO este companie de aviatie elvetiana, cu sediul in Geneva, infiintata la data de 3 noiembrie 2003. In Romania, compania este prezenta de la sfarsitul lunii octombrie 2008.


Din Geneva compania opereaza zboruri regulate la: Atena,  Bordeaux, Bucuresti, Florenta Lugano, Napoli, Nisa, Roma, Toulouse,  Valencia,  Venetia si  Vienna, precum si zboruri sezoniere la Biarritz, Ibiza si St. Tropez.  Zboruri charter la: Agadir, Ajaccio, Cagliari, Catania, Figari, Monastir, Olbia, Sharm el Sheikh, etc.


Din Bucuresti sunt operate destinatiile : Bucuresti (OTP) – Geneva (zbor direct) si Bucuresti (OTP) – Nisa (via Geneva, conexiune imediata), de 4 ori pe saptamana (1,3,5,7).


Compania are in prezent o flota de 5 aeronave noi si moderne tip Embraer 190  si Bombardier Dash 400, avand capacitate de 100 si respectiv, 74 de locuri


 Cateringul la bord este gratuit (4 feluri si bauturi non-alcoholice si alcoholice), diferenta facand-o calitatea naturala a ingredientelor si modul de servire in sistem receptie.


 


Exista trei modalitati de a calatori cu BABOO :


BABOO SAVER – Pentru portofelul tau


Descriere : Aceasta optiune garanteaza cel mai bun pret pentru o data si o destinatie stabilite ; la aceasta optiune nu se pot opera modificari si nu se returneaza pretul biletului in caz de anulare sau neprezentare pentru imbarcare


Servicii incluse: Masa la bord  ; Bagaj de mana acceptat pana la greutatea de 8 Kg, bagaj de cala in greutate de 20 kg (depasirea este taxata cu 6 € / kg).


 


BABOO TWIST  – Pentru angajamentele taleDescriere : Aceasta optiune garanteaza calatoria la clasa economica, dar cu facilitati in ceea ce priveste flexibilitatea calatoriei :  


- se permit modificari pana la cel mult o ora inaintea decolarii, diferenta dintre biletul initial si noul bilet fiind platite de catre client impreuna cu o taxa de 30 € pe ruta.


- biletele se pot anula pana in ziua plecarii, fiind rambursat costul mai putin taxa de 80 € pe ruta.


Servicii incluse: Masa la bord ; Bagaj de mana acceptat pana la greutatea de 8 Kg, bagaj de cala in greutate de 20 kg (depasirea este taxata cu 6 E/ kg).
Informatii importante referitor la rezervari servicii speciale pentru baboo (f7)


 


 


1.      posibilitatea rezervarii de loc in avion. costul acestui serviciu este de 6.50 eur/leg/pax.  


2.      petc : 35 eur/leg cu urmatoarele dimensiuni. greutate max 8 kg. dimensiuni max ale custii 55x23x43


3.      excess luggage: 6.50 eur/kg


4.      umnr: 35 eur/leg/service


5.      infant (inf): trebuie sa fie mai mare de 14 zile. tariful este 10% din tariful aplicabil. are drept la 10 kg bagaj gratuit.


6.      pregnant woman: este acceptata la imbarcare pana la a 32a saptamana de sarcina.


7.      avih (animal in compartimentul cargo). max 75 kg inclusiv cusca. insotitorul trebuie sa  aduca propria cusca, pasaportul si carnetul de vaccinari. pentru calculul taxei se cantareste la imbarcare cusca care urmeaza sa fie imbarcata + bagajul calatorului, se scade cantitatea de 20kg bagaj acceptat gratuit si se va plati excedent de bagaj la diferenta. (6.50 eur/kg)


8.      ski & snow equipment: se accepta gratuit la imbarcare cate un echipament de ski sau snow board in plus fata de cele 20 sau 30 kg bagaj acceptat. ele trebuie insa sa fie ambalate corespunzator.


9.      golf equipment sau bike: se accepta, dar se plateste excedent de bagaj facand calculul conform pct 5.


Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Darwin Airlines Sa

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana