Bilete avion Carpatair - Zboruri Carpatair - Paravion.ro

Bilete avion Carpatair

Cauta informatii despre o companie aeriana
Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est si are sediul la Timisoara, pe Aeroportul International Timisoara. Infiintata in 1999, compania deserveste in prezent 8 tari, cu peste 350 de zboruri saptamanal. 
 

Carpatair - limita de bagaje

 
Pasagerii Carpatair pot transporta bagaje in cabina sau in cala, in functie de dimensiuni si greutate, conform politicii detaliate aici.
 

Carpatair - bilete de avion pentru copii

 
Pentru biletele de avion pentru copiii cu varsta intre 0 si 2 ani, Carpatair ofera o reducere de 90% pentru fiecare zbor, in timp ce pentru copiii intre 2 si 12 ani, discountul este de 33%. In cazul copiilor neinsotiti, Carpatair ofera serviciul de insotitor, in schimbul unei taxe in valoare de 35 euro/segment de zbor.
 

Carpatair - transportul animalelor

 
Pasagerii Carpatair pot transporta in cabina aeronavei cate un animal de companie – caine sau pisica, intr-o cusca de dimensiuni 126x50x35, care nu trebuie sa depaseasca 6kg. Tarifele pentru astfel de transporturi sunt de 75 euro pe cusca, pentru un zbor dus intern sau international.
 
Daca cusca depaseste limita de 6kg, animalul va fi transportat in cala de bagaje, pentru care se aplica tarifele specifice pentru excedent de bagaj, inclusiv cusca.
 

Carpatair - check-in online

Serviciul de check-in online oferit de Carpatair este disponibil in mod gratuit tuturor pasagerilor companiei si poate fi accesat incepand cu 72 de ore in avans datei de decolare. Serviciul de check-in online devine indisponibil cu 3 ore inaintea orei de pe biletul de zbor.
 

Carpatair - programe de fidelizare si puncte

 
Compania aeriana Carpatair pune la dispozitia pasagerilor sai programul de fidelizare Green Points, pe baza de puncte. Membrii Carpatair Green Club dobandesc puncte Green pe masura ce zboara pe curse Carpatair, urmand ca punctele acumulate sa poata fi folosite spre achizitionarea altor zboruri.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Carpatair

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana