Bilete avion Blue Air

Cauta informatii despre o companie aeriana
Blue Air s-a lansat in 2004, fiind prima companie aeriana romaneasca, cu capital 100% privat. In prezent, compania numara peste 2000 de agentii partenere la nivel national si international si furnizeaza bilete de avion pentru zboruri intre cele peste 25 de destinatii. 
 

Blue Air - limita de bagaje

 
Pasagerii care rezerva bilete de avion si calatoresc cu Blue Air au dreptul la maxim 4 bagaje de cala cu dimensiuni 100x80x30 cm. Bagajul, in functie de perioada calatoriei va fi taxat astfel: 20 euro de persoana/segment de zbor pentru sezonul turistice (Iunie-Septembrie si Decembrie-Ianuarie); respectiv 17 euro de persoana/segment de zbor pentru sezonul mai putin aglomerat (Ianuarie-Iunie si Septembrie-Decembrie).
 
Pentru bagajul de cala inregistrat la aeroport, tariful este de 40 euro/bagaj/segment de zbor, pentru o greutate maxima de 32kg.
 

Blue Air - bilete de avion pentru copii

 
Pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani, compania Blue Air percepe un tarif de 35 euro/segment de zbor, numita taxa de bebelus. Bebelusul trebuie sa fie insotit de un adult, iar tariful include un bagaj de cala de pana la 32kg. In cazul in care infantului i se aduce un carucior, acesta va fi considerat bagaj de cala, inclus automat in tariful de bebelus. In acest caz, orice alt bagaj de cala va fi taxat conform celor de mai sus.
Pentru copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, tarifele pentru biletele de avion sunt aceleasi cu cele specifice adultilor.
 

Blue Air - transportul animalelor

 
Cu exceptia zborurilor  catre Marea Britanie, transportul animalelor vii de mici dimensiuni (caini sau pisici in custi speciale) insumand maxim 6kg este permis, proprietarul avand obligatia sa tina cusca in brate sau sub scaunul din fata pe toata durata zborului, pentru un tarif de 35 euro/animal/segment de zbor. Daca biletul nu este achizitionat online, taxa este de 50 euro/animal/segment de zbor si se achizitioneaza din aeroport. 
 
Pentru animalele vii de talie medie, custile standardizate se transporta la cala, contra unei taxe de 75 euro daca biletul este achizitionat online, respectiv 100 euro/animal/segment de zbor daca biletul de avion este achizitionat din aeroport. Animalul si cusca trebuie sa se incadreze in limita de greutate de maxim 32kg.
 

Blue Air - check-in online

 
Incepand cu iulie 2010, compania Blue Air a introdus serviciul de check-in online, care presupune imprimarea biletului de calatorie de catre pasager. Acesta este un serviciu gratuit si poate fi utilizat doar de pasagerii majori, sau de pasageri minori, insotiti de un adult. Din 2012, check-in-ul online se poate realiza cu maximum 14 zile inainte de data zborului, dar nu cu mai putin de 3 ore inainte de ora decolarii.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Blue Air

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana