Bilete avion Air Moldova - Zboruri Air Moldova - Paravion.ro

Bilete avion Air Moldova

Cauta informatii despre o companie aeriana
Air Moldova este o companie aeriana cu sediul in Chisinau, Moldova, infiintata in 1993. In prezent, compania opereaza zboruri catre 20 de destinatii europene. 
 

Air Moldova - limita de bagaje

 
Ca in cadrul oricarei companii aeriene, Air Moldova aplica o politica de bagaje care presupune urmatoarele dimensiuni si limite de greutate, detaliate aici.
 

Air Moldova - bilete de avion pentru copii

 
Copiii cu varsta intre 0 si 2 ani pot calatori la bordul aeronavelor Air Moldova pe locul adultului insotitor, cu o reducere de 25% din pretul biletului de avion. 
Pentru minorii pana in 5 ani, transportul nu se poate efectua decat in compania unui parinte sau a unui tutore legal. Copiii cu varsta intre 5 si 12 ani, care calatoresc neinsotiti, trebuie sa beneficieze de serviciul de insotire de minori, contra unei taxe specifice. Minorii peste 12 ani pot beneficia optional de serviciul de insotire a minorilor. 
 

Air Moldova - transport animale

 
Politica de transport a animalelor la bordul avioanelor Air Moldova permite pasagerilor sa transporte in cabina caini si pisici in custi ale caror dimensiuni nu depasesc 115cm, in limita a 8kg. Taxa pentru astfel de transporturi este aceeasi ca in cazul bagajelor. 
 

Air Moldova - check-in online

Compania Air Moldova ofera posibilitatea de a face check-in online cu 24 de ore inainte de zbor si pana la 2 ore inainte de decolare. Prin acest serviciu, calatorilor li se permite sa-si imprime singuri cartea de imbarcare, acasa sau la birou.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Air Moldova

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana