Bilete avion Air Malta - Zboruri Air Malta - Paravion.ro

Bilete avion Air Malta

Cauta informatii despre o companie aeriana
Air Malta este compania aeriana nationala a Maltei, fondata in 1973. In prezent, compania deserveste peste 35 de destinatii din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. 
 

Air Malta - limita de bagaj

Pasagerii companiei aeriane Air Malta trebuie sa se supuna conditiilor detaliate in politica de bagaje a companiei, politica detaliata aici.
 

Air Malta - bilete de avion pentru copii

 
Infantii pot calatori la bordul aeronavelor Air Malta insotiti de un adult, pe locul acestuia. 
Pentru copiii pana in 7 ani, politica de transport Air Malta interzice calatoria, in cazul in care minorul nu este insotit de un adult - parinte sau tutore legal. 
Pentru minorii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, care calatoresc neinsotiti, serviciul de insotire de minori este obligatoriu. Pentru minorii peste 12 ani, serviciul este optional. 
 

Air Malta - transport animale

 
Animalele vii de dimensiuni mici pot fi transportate in cabina pasagerilor in custi speciale, de dimensiuni standard, care se incadreaza in limita a 10kg. Taxa pentru un astfel de transport este de 70 euro/zbor.
Pentru animalele mai mari, care depasesc limita de greutate impusa de Air Malta, transportul se efectueaza la cala aeronavei. 
Pasagerii care calatoresc insotiti de animale trebuie sa aiba asupra lor toate documentele necesare care atesta starea de sanatate animalului.
 

Air Malta - check-in online

 
Compania aeriana Air Malta ofera pasagerilor sai in mod gratuit serviciul de check-in online. Serviciul este disponibil incepand cu 24 de ore inaintea decolarii si devine inaccesibil cu 45 de minute inainte de ora zborului.
 

Air Malta - programe de fidelizare si puncte

 
Air Malta a dedicat pasagerilor sai Flypass Air Malta, un program de fidelizare destinat celor care calatoresc frecvent la bordul avioanelor Air Malta. Cu fiecare zbor, pasagerii acumuleaza mile, pe care ulterior le pot folosi pentru a rezerva noi bilete de avion sau alte servicii conexe oferite de compania aeriana sau de partenerii sai.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Air Malta

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana