Bilete avion Air Europa - Zboruri Air Europa - Paravion.ro

Bilete avion Air Europa

Cauta informatii despre o companie aeriana
Air Europa este a treia companie aeriana din Spania, dupa Iberia si Vueling Airlines. Fondata in 1986, compania conecteaza in prezent peste 65 de destinatii in 20 de tari europene. 
 

Air Europa - limita de bagaje

Pasagerii companiei aeriane Air Europa beneiciaza de urmatoarele conditii pentru bagaje, detaliate aici.
 

Air Europa - bilete de avion pentru copii

 
Infantii pot calatori gratuit la bordul avioanelor Air Europa, daca ocupa acelasi loc cu adultul insotitor. 
Pentru copiii cu varsta pana in 5 ani, calatoria se poate efectua doar cu un insotitor - parinte sau tutore legal. Copiii cu varsta intre 5 si 12 ani, care calatoresc neinsotiti, pot beneficia de serviciul insotire minori, pentru o taxa incepand de la 10 euro pentru zborurile interne, 20 euro pentru cursele internationale si 60 euro daca transportul implica si un transfer. 
 

Air Europa - transport animale

 
Transportul animalelor este permis pe cursele Air Europa pentru pasagerii care transporta animalele in custi speciale, de dimensiuni standard. Asfel transpotul animalelor in cabina pasagerilor costa 25 euro pentru zborurile interne, 50 euro pentru distante mici si 100 euro pentru curse lungi. Transpotul la cala implica o serie de taxe mai mari, dupa cum urmeaza: 40 euro pentru zborurile interne, 80 euro pentru distantele medii si 160 euro pentru cursele lungi. 
 

Air Europa - check-in online

 
Serviciul de check-in online oferit de Air Europa este disponibil tuturor pasagerilor curselor interne si internationale, in mod gratuit. Serviciul poate fi accesat cu 48 de ore inaintea decolarii si devine inaccesibil cu 1 ora inaintea zborului.
 

Air Europa - programe de fidelizare si puncte

 
Programul de fidelizare dedicat pasagerilor Air France si partenerilor, Flying Blue, functioneaza pe baza de mile acumulate in functie de numarul de zboruri, distantele parcurse sau serviciile conexe achizitionate de la partenerii companiei. Milele acumulate se vor transforma in puncte, care, la randul lor, pot fi folosite pentru a rezerva alte bilete de avion sau servicii de la partenerii afiliati.
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Air Europa

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana