Bilete avion Aeroflot - Zboruri Aeroflot - Paravion.ro

Bilete avion Aeroflot

Cauta informatii despre o companie aeriana
Aeroflot este cea mai mare companie aeriana din Rusia, infiintata in 1923, cu sediul la Moscova. In prezent, compania opereaza zboruri pe aproximativ 100 de aeroporturi din 54 de tari din Europa, Africa, America de Nord si Asia. 
 

Aeroflot - politica de bagaje

Pentru a verifica limita de bagaje acceptata de Aeroflot si tarifele practicate, apasati aici.
 

Aeroflot - bilete de avion pentru copii

 
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani pot calatori pe rutele Aeroflot pe acelasi loc cu adultul insotitor. Copiii pana in 5 ani nu pot calatori decat insotiti de un parinte sau un tutore legal.
Pentru copiii cu varsta intre 5 si 16 ani care calatoresc neinsotiti, compania ofera serviciul obligatoriu de insotire minori, pentru care parintii sau tutorii legali trebuie sa achite o taxa egala cu valoarea biletului de avion pentru ruta respectiva.
 

Aeroflot - transportul animalelor

 
Conform politicii de transport animale a companiei Aeroflot, pasagerii pot transporta in cabina avionului animale vii de dimensiuni mici - caini, pisici, pasari sau alte animale adapostite in custi speciale, ale caror dimensiuni nu depasesc 115cm, in limita a 8kg. 
Animalele care depasesc aceasta greutate, vor fi transportate la cala, in limita a 32kg.
 

Aeroflot - check-in online

 
Compania aeriana Aeroflot ofera in mod gratuit serviciul de check-in online, care este disponibil incepand cu 24 de ore inaintea decolarii. Ulterior efectuarii check-in-ului, pasagerii au posibilitatea sa printeze biletul si astfel nu vor mai trebuie sa treaca pe la biroul de check-in din aeroport.
 

Aeroflot - programe de fidelizare si puncte

 
Aeroflot Bonus este programul de fidelizare dedicat pasagerilor companiei Aeroflot. Prin inregistrarea in acest program, pasagerii acumuleaza puncte in functie de distantele parcurse si serviciile conexe achizitionate de ei sau de prieteni si familie. Ulterior, punctele pot fi folosite pentru a achizitiona alte bilete de avion sau in schimbul unor beneficii in timpul curselor. La inregistrarea in program, fiecare pasager primeste 500 de mile!
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Aeroflot

Catre/din SUA.
Clasa de zbor Bagaj de mana Primul bagaj de cala Al doilea bagaj de cala
Economy class gratuit (1 bagaj - dimensiuni totale maxim de 45 inches (115 cm total)/ 22 lbs (10kgs)) gratuit (1 bagaj - cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158 cm total)/ 50lbs (23kgs))
Premium economy class gratuit (1 bagaj -cu dimensiuni totale de maxim 45 inches (115 cm total)/ 33lbs (15kgs)) gratuit (2 bagaje -cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158 cm total)/ 70lbs (23kgs)) gratuit (2 bagaje -cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158 cm total)/ 70lbs (23kgs))
Business class gratuit (1 bagaj -cu dimensiuni totale de maxim 45 inches (115 cm total)/ 33lbs (15kgs)) gratuit (2 bagaje -cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158 cm total)/ 70lbs (23kgs)) gratuit (2 bagaje -cu dimensiuni totale de maxim 62 inches (158 cm total)/ 70lbs (23kgs))