Bilete avion Aegean Airlines - Zboruri Aegean Airlines - Paravion.ro

Bilete avion Aegean Airlines

Cauta informatii despre o companie aeriana
Aegean Airlines este o companie aeriana greceasca, fondata in 1987, membra a aliantei aeriene Star Alliance. In prezent, compania efectueaza zboruri pe rute care leaga aproape 40 de orase din Europa si Africa.
 

Aegean Airlines - politica de bagaje

 
Compania aeriana Aegean Airlines are urmatoarea politica de bagaje, detaliata mai jos.
 

Aegean Airlines - bilete de avion pentru copii

 
Infantii pot calatori alaturi de adultul insotitor, pe celasi loc la bordul avioanelor Aegean Airlines. Pentru un al doilea infant, parintele sau tutorele legal trebuie sa rezerve un loc separat in avion, contra taxelor aferente unui zbor. 
Copiii pana in 5 ani nu pot fi transportati fara un insotitor legal. Pentru minorii cu varsta pana in 12 ani care calatoresc singuri, compania Aegean Airlines pune la dispozitia paritilor sau a tutorilor legali serviciul obligatoriu de insotitori de minori, pentru o taxa de 10 euro pentru zboruri interne si 40 euro zboruri internationale. 
Copiii si tinerii cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani pot calatori neinsotiti, serviciul de insotitori minori fiind optional. 
 

Aegean Airlines - transportul animalelor

 
Transportul animalelor la bordul aeronavelor Aegean Airlines este permis atat in cabina pasagerilor, cat si la cala sau in sistem cargo, in functie de dimensiunile si greutatea animalelor. 
Astfel, animalele vii de dimensiuni mici - doar caini si pisici pot calatori in cabina pasagerilor daca sunt transportate in custi speciale, de dimensiuni 55x40x23cm, in limita a 8kg. Daca limita maxima de greutate este depasita, animalele vor fi transportate la cala. Exceptie fac doar cainii insotitori pentru persoanele nevazatoare, care pot calatori in mod gratuit
Pentru celelalte animale, se percep urmatoarele taxe: 20 sau 40 euro, pentru animalele transportate in cabina pasagerilor, pentru zboruri interne, respectiv zboruri internationale. Pentru animalele cu greutate pana in 25kg, se percepe o taxa de 40 sau 80 euro pentru zborurile interne, respectiv zborurile internationale. Pentru animalele care depasesc greutatea de 25kg, taxele sunt de 80 si 150 euro/zbor pentru cursele interne, respectiv internationale. 
 

Aegean Airlines - check-in online

 
Serviciul de check-in online oferit de Aegean Airlines poate fi accesat in mod gratuit de toti pasagerii care dispun de bilete de avion pentru cursele companiei. Serviciul este disponibil incepand cu 2 zile inaintea datei de decolare si devine inaccesibil cu 1 ora inaintea zborului.
 

Aegean Airlines - programe de fidelizare si puncte

 
Programul de fidelizare Aegean Airlines - Miles&Bonus este special creat pentru a oferi oportunitatea de a te bucura de privilegiile unice si de serviciile de inalta calitate ale companiei aeriene. De fiecare data cand zbori cu Aegean Airlines, castigi mile pe care le poti transforma in bilete gratuite sau vouchere de rent a car Hertz. Mai mult, datorita colaborarii din Aegean Airlines si Lufthansa, membrii Miles&Bonus au posibilitatea sa castige mile si cand calatoresc cu Lufthansa. Ca bonus de inscriere primiti 1000 mile gratuite!
 
 

Politici de bagaje

* Notificare: Informatiile despre bagaje au doar caracter informativ . Greutatea maxima permisa a bagajelor in cazul calatoriei dvs. va fi afisata pe biletul electronic. informatiile complete despre bagajele permise se pot obtine de la agentii Paravion sau direct de pe site-ul companiei aeriene.

Aegean Airlines

Politica de bagaje nu este disponibila pentru aceasta companie aeriana