Noutati: Zbor direct Bucuresti - Lisabona - Paravion

Noutati

17 Feb 2011

Zbor direct Bucuresti - Lisabona

In perioada 14 iunie - 17 septembrie 2011, Blue Air va opera cursa directa pe ruta Bucuresti - Lisabona si retur. In zilele de marti si vineri, poti calatori la cele mai bune preturi, incepand de la 19,99 euro/segment*!

Daca iti doresti sa vizitezi o capitala situata pe tarmul oceanului, intr-un insorit peisaj sudic, cu arta care se intinde in ritmuri de fado din palate pana in strada, din manastiri pana in metrou, atunci Lisabona este cea mai potrivita alegere.
Estoril si Cascais sunt doua statiuni prospere si faimoase, invecinate Lisabonei, parte din Triunghiul de Aur, raiul surferilor si al jucatorilor de golf. Estoril este vestit pentru apele termale si aerul cosmopolit si aristocrat, iar Cascais pentru stralucirea data de curtea regala.

Construit in anul 1515 ca o fortareata cu rol de aparare la intrarea in portul Lisabona, Turnul Belem a fost punctul de plecare al multor expeditii, iar pentru navigatori era ultimul lucru pe care-l vedeau de pe pamantul tarii mama, pana la intoarcerea de pe mare.
Sfatul nostru este sa ajungeti si la capatul Europei. La propriu! Se numeste Cabo da Roca - Capul Stancii si este ultima bucata de pamant european, situata intr-o arie protejata de UNESCO, din Parcul National Sintra. Indiferent de unde ar pleca, din capitala Lisabona sau din orasul Sintra, turistul ajunge aici cu autobuzul. Cabo da Roca este vizitat anual de aproximativ 100.000 de turisti din intreaga lume.
Lisabona Card va poate oferi acces gratuit sau redus la majoritatea obiectivelor turistice din Lisabona, muzee sau tururi ale orasului. Se poate dovedi util si pentru accesul gratuit la transportul in comun, astfel va puteti deplasa eficient intre obiectivele turistice pe care doriti sa le vizitati.

« Inapoi la lista de noutati