Noutati: Toate detaliile de calatorie la un click distanta! - Paravion

Noutati

23 Jun 2009

Toate detaliile de calatorie la un click distanta!


Ne face placere sa va anuntam ca incepand cu 23 Iunie 2009, Amadeus Check My Trip dispune de doua noi functionalitati:

• Informatii detaliate legate de eTicket &
• Informatii referitoare la status-ul zborului

E-Ticket Tab

Prima functionalitate permite afisarea mai multor detalii pentru fiecare bilet de avion electronic prezent in PNR si afisat in CheckMyTrip. Aceste detalii pot fi obtinute printr-un simplu click pe tab-ul “E-ticket receipt” din partea de sus a itinerarului;
 
 
Flight Status Info

In afisajul normal al itinerarului este disponibil link-ul “Current Flight Status” care semnifica status-ul operational al zborului (atunci cand aceste informatii sunt disponibile). Datele afisate in urma accesarii acestui link sunt similare celor afisate in urma utilizarii tranzactiei “DO” din Amadeus.

 Nota: Informatiile care privesc status-ul operational al zborului sunt disponibile doar in ziua zborului si nu sunt furnizate de catre toate companiile aeriene.


Amadeus Check My Trip (www.checkmytrip.net) este o facilitate pentru pasagerii care au posibilitatea de a-si accesa prin Internet itinerariile rezervate prin Amadeus. Informatiile sunt disponibile in mai multe limbi, limba selectandu-se inaintea record locatorului.

Itinerarul rezervarii se poate tipari sau trimite prin e-mail. De asemenea se pot accesa o serie de alte informatii foarte utile: conversii monede, conversii metrice, informatii despre restaurante, itinerarii rutiere, harti, aeroporturi etc.

« Inapoi la lista de noutati