Noutati: TAROM a semnat cu SkyTeam intentia de aderare la alianta - Paravion

Noutati

13 May 2008

TAROM a semnat cu SkyTeam intentia de aderare la alianta

TAROM a semnat intentia de Aderare la Alianţa SkyTeam ca Membru Asociat. Ca parte a acestui proces, TAROM trebuie să îndeplinească un set de cerinţe prestabilite, în domenii cum ar fi operaţiunile, tehnologiile şi produsele, pentru a se asigura că standardele serviciilor sale şi performanţele de funcţionare sunt conforme cu cele ale celorlalţi membri SkyTeam.
O dată aceste condiţii îndeplinite, TAROM va primi aprobarea oficială a Consiliului de Administraţie al SkyTeam, devenind cel de-al patrulea Membru Asociat al SkyTeam după Air Europa, Copa Airlines şi Kenya Airways, care au aderat la Alianţă în septembrie 2007.
Contractul a fost semnat miercuri, 07 mai 2008, în cadrul unei ceremonii desfăşurată la Palatul Snagov, în prezenta Ministrului Transporturilor din România, Ludovic Orban, a Preşedintelui şi Directorului General al TAROM, Gheorghe Birla, şi a Preşedintelui şi Directorului General al AIR FRANCE KLM, Jean-Cyril Spinetta.
"Programul nostru de Asociere ilustrează strategia globală de reţea a Alianţei. Acesta ne permite să extindem şi să aprofundăm oferta noastră pe pieţele regionale stabile", a declarat Jean-Cyril Spinetta. "SkyTeam priveşte de mult timp compania TAROM ca partener cheie, pe măsură ce alianţa îşi dezvoltă ofertele din reţeaua globală. Având aeroportul principal în Bucureşti, aeroport deservit deja de unele companii membre ale SkyTeam, compania din România le va asigura pasagerilor SkyTeam accesul la 130 de zboruri zilnice suplimentare spre Europa de Est şi Orientul Mijlociu".
Pasagerii care zboară cu TAROM vor avea acces la toate beneficiile oferite de cele unsprezece companii membre ale SkyTeam şi cele trei companii care sunt membri asociaţi în prezent.

« Inapoi la lista de noutati