Noutati: Tarom in programul de fidelizare Flying Blue - Paravion

Noutati

15 Dec 2009

Tarom in programul de fidelizare Flying Blue

Compania TAROM va adopta, începând cu luna iunie 2010 – dată la care se va alătura alianţei SkyTeam – programul de fidelizare Flying Blue, aparţinând companiilor Air France şi KLM.

SkyTeam este a doua mare alianţă aeriana internaţională din lume şi are în
componenţă 11 membri: Air France, KLM, Alitalia, Aeroflot, Czech Airlines, Delta Airlines, Aeromexico, China Southern, Korean Air, Air Europa şi Kenya Airways.
Prin aderarea la această alianţă, pasagerii companiei TAROM vor avea acces la o reţea lărgită de destinaţii (peste 18.000 de zboruri zilnice către 900 de destinaţii),tarife competitive şi o gamă de servicii la cele mai înalte standarde. De asemenea,vor avea posibilitatea de a deveni membri în programul de fidelizare Flying Blue si de a se bucura de beneficiile exclusive prevazute in fiecare din cele 4 niveluri de participare: Ivory, Silver, Gold si Platinum.

Noul program de fidelizare oferă avantajul acumulării şi utilizării milelor pe oricare dintre zborurile companiilor din cadrul SkyTeam precum si ale altor parteneri (peste 30 de companii aeriene), precum si prin utilizarea serviciilor a peste 100 de parteneri din alte domenii. Milele premiu obţinute de membrii Flying Blue sunt valabile pe parcursul intregii vieţi, cu condiţia efectuării unui zbor SkyTeam cel puţin o dată la fiecare 20 de luni. Programul de fidelizare Flying Blue isi rasplateste membrii cu o multitudine de premii: bilete de avion, promovare intr-o clasa de călătorie superioara, excedent de bagaj gratuit, servicii furnizate de parteneri sau bilete premiu pentru călătorii fabuloase în jurul lumii.
Clienţii programului de fidelizare TAROM – Smart Miles – vor fi informaţi cu privire la
detaliile trecerii la noul program în prima parte a lunii ianuarie 2010.

« Inapoi la lista de noutati