Noutati: Swiss Airlines votata cea mai buna companie din Europa - Paravion

Noutati

04 Apr 2009

Swiss Airlines votata cea mai buna companie din Europa

Swiss Airlines a castigat prestigiosul premiu Skytrax 2009 pentru „Cea mai buna companie aeriana din Euripa pentru zboruri de short si long haul".Premiul a fost inmanat pe data de 1 APRILIE, la Hamburg, fiind rezulatatul voturilor a milioane de pasageri.

Au luat parte la sondajul initiat de Skytrax mai mult de 15.4 milioane de calatori, din peste 95 de tari, iar sondajul s-a extins la peste 160 de companii aeriene din intreaga lume, intr-un final fiind declarata invingatoare Swiss Airlines.

 

„Suntem incantati de aceasta distinctie, in special de faptul ca este un verdict ce vine direct de la pasager” a declarat Markus Binkert, responsabilul departamentului de Produse si Servicii din cadrul companiei, dupa ce a primit premiul la Hamburg in numele companiei si personalului.”Este de asemenea, o confirmare clara ca pasagerii nostri apreciaza calitatea serviciilor noastre atat la sol cat si in aer”, a adaugat acesta.

 

Investitiile companiei Swiss in produse si servicii vor continua cu achizitionarea primului Airbus 330-300 pe data de 30 aprilie, care ofera servicii de top pentru zborurile long haul, atat la First, Business si Economy Class.

« Inapoi la lista de noutati