Noutati: Ruta noua de la Blue Air: Constanta - Brussel - Paravion

Noutati

17 Feb 2011

Ruta noua de la Blue Air: Constanta - Brussel

In perioada 14 mai - 17 septembrie 2011, in zilele de sambata, Blue Air va opera cursa directa pe ruta Constanta-Bruxelles si retur.
Pe langa ciocolata faimoasa in toata lumea, Bruxelles cuprinde numeroase atractii, arhitectura este diversa, de la constructiile medievale din Grand Place la cladirile postmoderne ale institutiilor Uniunii Europene. Manneken Pis, o fantana de bronz care reprezinta un baietel facand pipi, este simbolul orasului. Acesta are o garderoba impresionanta de peste 750 de costume, inclusiv un port traditional romanesc.

In vizita prin Bruxelles exista o serie de atractii care nu trebuie ratate, cum ar fi Atomium - un obiectiv turistic unic in felul sau, o structura din otel si aluminiu ce reprezinta o unitate a unui cristal de fier, care a devenit un simbol recunoscut international al orasului si al intregii tari. Atomium este situat chiar langa Parcul Mini-Europa (parc ce are cladiri in minatura ale unor obiective turistice din intreaga Europa la o scala de 1:25).
Atractiile principale includ: Grand Place cu Primaria gotica in centrul vechi, castelul Laken cu serele sale mari, Catedrala Sf Michael si Sf Gudula sau Palatul Regal.

« Inapoi la lista de noutati