Noutati: proaspat, inovativ si ... Austrian - Paravion

Noutati

14 Nov 2006

proaspat, inovativ si ... Austrian

proaspăt, inovativ si ... Austrian


Trei cuvinte care prezintă cel mai bine noul nostru serviciu pentru Clasa Economy la zborurile de scurt curier. Începând cu data de 16 noiembrie 2006 vă vom oferi acest serviciu gratuit de înaltă valoare.  

Varietatea sezonieră şi de înaltă calitate a noii -game culinare de produse oferite în timpul zborului- a fost creată pentru a îndeplini orice dorinţă posibilă a pasagerilor noştri. Suntem în special încântaţi că am reuşit să obţinem serviciile unui bucătar şef austriac de renume internaţional, Helmut Österreicher (de la Restaurantul Österreicher din MAK, pentru detalii suplimentare vizitaţi oesterreicherimmak.at).

Österreicher este primul bucătar şef austriac care a fost premiat cu patru coroane, echivalentul naţional al stelelor Michelin, pentru experienţa sa culinară. El a creat toate gustările exclusiv pentru Austrian Airlines, şi a stabilit ingredientele şi noul concept de service în parteneriat cu o echipă de la Departamentul de Dezvoltare Produse. Astfel, suntem singura companie aeriană care oferă gustări create de un bucătar premiat cu titlu gratuit la Clasa Economy pe parcursul zborurilor pe distanţe scurte.

Un alt criteriu cheie al selecţiei mâncării, în plus faţă de calitatea înaltă şi varietatea impresionantă de feluri utilizate, a fost de a prezenta legătura cu Austria. Am adoptat din nou o hotărâre conştientă de a ne concentra puternic pe bucătăria austriacă şi de a servi feluri de mâncare ce pot fi întâlnite pe parcursul unei călătorii gastronomice prin minunata ţară alpină. Printre exemple se numără salata clasică austriacă cu carne de vită, ştrudelul cu mere faimos în lumea întreagă şi o varietate de produse tartinabile ce pot fi savurate în mod tradiţional la Heuriger, tavernele locale specializate în vinurile noi sezoniere. La acestea se va adăuga o varietate de alte feluri de mâncare austriece, care vor fi diversificate continuu, din dorinţa de a oferi pasagerilor care utilizează serviciile Clasei Economy în mod frecvent produse bogate şi variate. Gama foarte bogată de produse de înaltă valoare este, în prezent, unică în lume pentru zborurile pe distanţe scurte!
Odată cu acest nou concept de servicii, încercăm în mod conştient să producem calitate din dorinţa de a face călătoria cu Austrian şi mai gustoasă pentru clienţii noştri şi de a le stimula entuziasmul în ceea ce priveşte compania noastră aeriană. Porţia suplimentară de ospitalitate austriacă, ce este furnizată prin intermediul modului unic de prestare a serviciilor al însoţitoarelor noastre de zbor, amplifică această experienţă de servicii de înaltă valoare şi subliniază natura Austrian.

Se realizează următoarele modificări:

Pe parcursul tuturor zborurilor internaţionale (cca. 66-150 de minute de zbor), în funcţie de ziua şi ora plecării, se va servi un mic dejun proaspăt pregătit sau o masă de prânz în nou creata „Austrian Snack Box” (Cutie de gustări Austrian). Vă vom oferi de asemenea o gamă largă de băuturi alcoolice, nealcoolice şi calde.


Pe parcursul tuturor zborurilor naţionale şi pe distanţe foarte scurte (până la cca. 65 de minute de zbor), clienţii noştri de la Clasa Economy vor beneficia de asemenea de aşa numitul -refreshment service-. De asemenea în funcţie de ziua şi ora plecării, vom oferi clienţilor noştri gustări dulci şi apetisante din coş, şi vom servi cafea, ceai şi apă.  

 
« Inapoi la lista de noutati